Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Groningen
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Groningen

De Makelaar voor de Herewegbuurt

Verhuisplannen in of naar de Herewegbuurt?

De Huizenbemiddelaar Groningen is de Makelaar in de Groningse Herewegbuurt. Al meer dan 10 jaar de beste en meest voordelige keuze bij de aan- of verkoop van een woning. Wij werken niet op de traditionele manier maar rekenen altijd een vast tarief inclusief btw, welk pakket u ook kiest en dit ongeacht de woningwaarde. Dus géén courtage van 1.5% - 2,0% over de verkoopwaarde van uw woning!

Zelf de bezichtiging doen of door de makelaar?

Bij ons kunt u kiezen uit pakketten. Bij pakket 1 en 2 doet de eigenaar van de woning zelf de bezichtigingen. Immers weet de eigenaar meer over zijn eigen woning te vertellen dan welke makelaar dan ook. Voordeel voor de kandidaat koper is dat de woning nu ineens ook na werktijd en/of in het weekend te bezichtigen is!

Wij begrijpen dat zelf bezichtigingen doen erg spannend kan zijn of door gebrek aan tijd niet haalbaar is. Bij pakket 3 en 4 nemen wij de bezichtigingen voor u uit handen. Vraag naar de voorwaarden welk pakket het beste bij u past of kijk bij het tabblad prijzen op onze website.

Wat mag u verwachten van ons als makelaar in de Herewegbuurt?

Per pakket bieden wij u verschillende diensten. Wij komen bij verkoop van uw woning graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek en een waardebepaling van uw woning. Tijdens dit gesprek laten wij u kennismaken met onze pakketten en ontvangt u tips om de woning foto- en verkoopklaar te maken. Heeft u er voor gekozen om zelf de bezichtigen te doen dan kunnen wij u hier op voorbereiden.

Wenst u een huis aan te kopen dan hebben wij daarvoor één scherp pakket voor u samengesteld. Uw droomhuis in de Herewegbuurt gevonden? Wij gaan met u mee om te kijken of er geen bijzonderheden zijn en geven een inschatting van de reële marktwaarde. In samenspraak met u brengen wij vervolgens een bod op de woning uit. Is het bod geaccepteerd, dan controleren wij de concept koopovereenkomst.

Financiering

Voor de aankoop van een woning is het verstandig om vooraf uw financiën in kaart te brengen. Heeft u een hypotheek nodig, dan is een gesprek met een hypotheek adviseur vooraf een verstandig eerste stap.

Voorzieningen Herewegbuurt

De Herewegbuurt is een historische stadswijk die grenst aan het centrum van de stad en biedt daardoor alle voorzieningen die u maar wenst. Voor wat ontspanning kunt u in de zomermaanden naar het nabij gelegen openluchtzwembad 'De Papiermolen' waar u heerlijk kunt zwemmen of van de zon kunt genieten. En voor een wandeling kunt naar het nabij gelegen Sterrebos. Op dit moment wordt er gewerkt aan de nieuw zuidelijke ringweg die een verdiepte ligging krijgt. De verdiepte ringweg wordt voorzien van zogeheten groene “deksels” waar bovenop het nieuwe park Zuiderplantsoen wordt gecreëerd. Het Sterrebos zal worden doorgetrokken van Helpman naar de Herewegbuurt en is daarmee weer zoals het bos was voor de aanleg van de ringweg in 1964.

Bereikbaarheid Herewegbuurt

Door de gunstige ligging aan de stedelijke ringweg die aansluit op de oude verkeersader de Hereweg is de Herewegbuurt met de auto of openbaar vervoer vanaf de A7 en de A28 goed te bereiken. Het hoofdstation en het centrum liggen op loopafstand.

Meer informatie? Laat vrijblijvend uw gegevens achter.