Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Groningen
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Groningen

De Makelaar voor de Oosterpoort

Verhuisplannen in of naar de wijk Oosterpoort?

De Huizenbemiddelaar Groningen is de Makelaar in de Groningse wijk Oosterpoort. Al meer dan 10 jaar de beste en meest voordelige keuze bij de aan- of verkoop van een woning. Wij werken niet op de traditionele manier maar rekenen altijd een vast tarief inclusief btw, welk pakket u ook kiest en dit ongeacht de woningwaarde. Dus géén courtage van 1.5% - 2,0% over de verkoopwaarde van uw woning!

Zelf de bezichtiging doen of door de makelaar?

Bij ons kunt u kiezen uit pakketten. Bij pakket 1 en 2 doet de eigenaar van de woning zelf de bezichtigingen. Immers weet de eigenaar meer over zijn eigen woning te vertellen dan welke makelaar dan ook. Voordeel voor de kandidaat koper is dat de woning nu ineens ook na werktijd en/of in het weekend te bezichtigen is!

Wij begrijpen dat zelf bezichtigingen doen erg spannend kan zijn of door gebrek aan tijd niet haalbaar is. Bij pakket 3 en 4 nemen wij de bezichtigingen voor u uit handen. Vraag naar de voorwaarden welk pakket het beste bij u past of kijk bij het tabblad prijzen op onze website.

Wat mag u verwachten van ons als makelaar in de Oosterpoort?

Per pakket bieden wij u verschillende diensten. Wij komen bij verkoop van uw woning graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek en een waardebepaling van uw woning. Tijdens dit gesprek laten wij u kennismaken met onze pakketten en ontvangt u tips om de woning foto- en verkoopklaar te maken. Heeft u er voor gekozen om zelf de bezichtigen te doen dan kunnen wij u hier op voorbereiden.

Wenst u een huis aan te kopen dan hebben wij daarvoor één scherp pakket voor u samengesteld. Uw droomhuis in de Oosterpoort gevonden? Wij gaan met u mee om te kijken of er geen bijzonderheden zijn en geven een inschatting van de reële marktwaarde. In samenspraak met u brengen wij vervolgens een bod op de woning uit. Is het bod geaccepteerd, dan controleren wij de concept koopovereenkomst.

Financiering

Voor de aankoop van een woning is het verstandig om vooraf uw financiën in kaart te brengen. Heeft u een hypotheek nodig, dan is een gesprek met een hypotheek adviseur vooraf een verstandig eerste stap.

Voorzieningen Oosterpoort

De Oosterpoortwijk is een zeer geliefde levendige wijk ten zuidoosten van de stad Groningen. De wijk grenst aan het stadscentrum en is daardoor niet alleen geliefd bij studenten maar ook bij jong volwassenen en jonge gezinnen. De Meeuwerderweg en de Oosterweg zijn de verkeersaders door de wijk waar u voorzieningen treft zoals supermarkt, kappers, restaurants, cafés en diverse andere kleine buurtwinkels. Verder is de wijk voorzien van een basisschool, speeltuin, speelvereniging en buurtcentrum. En voor uw culturele uitstapjes kunt u naar het bekende cultuurcentrum De Oosterpoort! Op dit moment wordt er gewerkt aan de nieuw zuidelijke ringweg die een verdiepte ligging krijgt. De verdiepte ringweg wordt voorzien van zogeheten groene “deksels” waar bovenop het nieuwe park Zuiderplantsoen wordt gecreëerd. De Oosterpoort zal na afronding van dit project aan een mooie groene omgeving liggen!

Bereikbaarheid Oosterpoort

De Oosterpoort is gunstig gelegen aan de Ringweg van Groningen en nabij de uitvalswegen A28 en de A7. Met de auto en openbaar vervoer is deze wijk goed te bereiken. Het centrum en het hoofdstation liggen op loopafstand!

Meer informatie? Laat vrijblijvend uw gegevens achter.