Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Groningen
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Groningen

De Makelaar voor Ruischerbrug & Ruischerwaard

Verhuisplannen in of naar Ruischerbrug of Ruischerwaard?

De Huizenbemiddelaar Groningen is de Makelaar in de Groningse wijken Ruischerbrug & Ruischerwaard. Al meer dan 10 jaar de beste en meest voordelige keuze bij de aan- of verkoop van een woning. Wij werken niet op de traditionele manier maar rekenen altijd een vast tarief inclusief btw, welk pakket u ook kiest en dit ongeacht de woningwaarde. Dus géén courtage van 1.5% - 2,0% over de verkoopwaarde van uw woning!

Zelf de bezichtiging doen of door de makelaar?

Bij ons kunt u kiezen uit pakketten. Bij pakket 1 en 2 doet de eigenaar van de woning zelf de bezichtigingen. Immers weet de eigenaar meer over zijn eigen woning te vertellen dan welke makelaar dan ook. Voordeel voor de kandidaat koper is dat de woning nu ineens ook na werktijd en/of in het weekend te bezichtigen is!

Wij begrijpen dat zelf bezichtigingen doen erg spannend kan zijn of door gebrek aan tijd niet haalbaar is. Bij pakket 3 en 4 nemen wij de bezichtigingen voor u uit handen. Vraag naar de voorwaarden welk pakket het beste bij u past of kijk bij het tabblad prijzen op onze website.

Wat mag u verwachten van ons als makelaar in Ruischerbrug & Ruischerwaard?

Per pakket bieden wij u verschillende diensten. Wij komen bij verkoop van uw woning graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek en een waardebepaling van uw woning. Tijdens dit gesprek laten wij u kennismaken met onze pakketten en ontvangt u tips om de woning foto- en verkoopklaar te maken. Heeft u er voor gekozen om zelf de bezichtigen te doen dan kunnen wij u hier op voorbereiden.

Wenst u een huis aan te kopen dan hebben wij daarvoor één scherp pakket voor u samengesteld. Uw droomhuis in Ruischerbrug of Ruischerwaard gevonden? Wij gaan met u mee om te kijken of er geen bijzonderheden zijn en geven een inschatting van de reële marktwaarde. In samenspraak met u brengen wij vervolgens een bod op de woning uit. Is het bod geaccepteerd, dan controleren wij de concept koopovereenkomst.

Financiering

Voor de aankoop van een woning is het verstandig om vooraf uw financiën in kaart te brengen. Heeft u een hypotheek nodig, dan is een gesprek met een hypotheek adviseur vooraf een verstandig eerste stap.

Voorzieningen Ruischerbrug & Ruischerwaard

Ruischerbrug is een van oudsher een dorp maar is na de samenvoeging met de gemeente Groningen een wijk geworden. Begin jaren 90 is aansluitend de wijk Ruischerwaard gebouwd. Beide wijken liggen aan de oostzijde van de stad Groningen tussen het Eemskanaal en het oude Damsterdiep waardoor veel woningen aan het water zijn gesitueerd. Het zijn kindvriendelijk wijken met grote speelvelden en een buurthuis met speeltuin. Op loopafstand zijn 2 grote supermarkten. Voor alle andere voorzieningen kunt u naar het nabij gelegen Lewenborg.

Bereikbaarheid Ruischerbrug

Met de auto zijn deze wijken vanaf de oostelijke ringweg van Groningen goed te bereiken. Het openbaar vervoer biedt voldoende buslijnen die op deze wijk aanrijden. Met de fiets bent u in 15 minuten in het centrum van Groningen.

Meer informatie? Laat vrijblijvend uw gegevens achter.