Neem contact op
verkocht

Jacques Brelweg 41 1311 HK Almere

€ 695.000,- k.k.

Wat worden mijn maandlasten?

Omschrijving

Energielabel A+++.
*English below* Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs. Bekijk ook onze video waarbij de makelaar je persoonlijk rondleidt door de woning.

WONEN EN WERKEN? SAMENGESTELD GEZIN? EXPATS? OUDER THUISWONEND KIND? OUDERS IN HUIS? UIT DE HAND GELOPEN HOBBY? BEDRIJF AAN HUIS?

De perfecte multi functionele riante twee-onder-een kapwoning staat in de Muziekwijk te Almere te koop, waar tevens een groot bedrijfspand bij hoort. De woning zelf beschikt over een garage, een riante living, 4 ruime slaapkamers, een achtertuin op het westen en zowel een uitgebreide keuken als badkamer. Het huis is keurig onderhouden en daarmee geheel instapklaar. Daarbij woon je hier niet alleen riant, maar ook zeer duurzaam! Dankzij de 24 zonnepanelen op het dak, isolatie, de speedheater, de pelletkachel en warmtepomp heeft het huis een A+++ energielabel.

Ook de locatie is iets om enthousiast van te worden. Zo woon je op loopafstand van een supermarkt, maar ook van speeltuinen, parken, een kinderboerderij en verschillende scholen wat dit een zeer kindvriendelijke omgeving maakt. Het centrum van Almere bevindt zich op fietsafstand, al ben je hier ook zo met de bus of zelfs trein dankzij het station van de Muziekwijk. Hier zijn uiteraard alle mogelijke voorzieningen te vinden, waarbij je ook nog op 3 min afstand van de dichtstbijzijnde afslag naar de snelweg woont.

De voordeur bevindt zich op een ruime afstand van de straat, waarbij je tevens over eigen parkeerplek op de oprit beschikt voor de garage. Je komt binnen in een knusse hal, waar de vaste trap net als de deurmat bruin is gestoffeerd, naast witte muren en een nette PVC vloer met een natuurlijke houtlook. Hier vind je behalve de trap nog de meterkast en het toilet, waarna je langs de schuine wand rechtsaf de living inloopt.

De living betreft een riante ruimte waarbij de keuken rechts aan de voorzijde is geplaatst en de woonkamer links met uitzicht op de achtertuin. Met laatstgenoemde op het westen en de voortuin op het oosten ben je hier heel de dag van zonlicht voorzien. De gehele beneden verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Met dezelfde vloer als in de hal (en woonkamer) vind je in de keuken een strak, zwart stenen aanrecht in L-vorm, met daaromheen fraaie witte kasten met afgeronde metalen grepen. Hier beschik je over een inductiekookplaat, afzuigkap, heteluchtoven en een vaatwasser. De koel/vriescombinatie een extra oven en de koffiemachine zijn in een apart kast meubel geplaatst langs de schuine wand.

De woonkamer biedt voldoende plek voor zowel een riante zithoek als voor een TV meubel, kasten en de nodige loopruimte. Ook vind je hier een glazen schuifpui en aparte deur die toegang tot de achtertuin verschaffen. In het verlaagde plafond zijn meerdere spotjes geplaatst voor de verlichting en sfeer.

Links achterin de woonkamer vind je nog een deur naar de bijkeuken waar je beschikt over een extra aanrecht, in dezelfde uitvoering als de keuken en tevens in een L-vorm. Hier ben je voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en (plek voor) een riante koel/vriescombinatie.

Als laatste biedt de bijkeuken ook nog toegang tot de aangrenzende garage, met zelfs hier die mooie PVC vloer met vloerverwarming. Hier heb je plek voor extra opslag, of voor het stallen van je (motor)fiets(en). Daarnaast hangt hier het centraal stofzuigsysteem met meerdere aansluitpunten in de woning.

De vaste trap brengt je naar een luxe verdieping waar je behalve de zoldertrap een riante slaapkamer vindt, de badkamer, een inloopkast en de master bedroom. Daarbij ben je ook hier voorzien van die natuurlijk uitziende PVC vloer met vloerverwarming.

Als eerste tref je aan je linkerhand de badkamer. Deze is ruim en van alle gemakken voorzien. Geheel betegeld met licht gemarmerde wanden en donkere vloer beschik je over een riant ligbad, verhoogde douchecabine, toilet en een dubbele wastafel. Twee kleine raampjes op het westen zorgen hier voor het zonlicht.

Hiernaast bevindt zich een slaapkamer. Met voldoende plek voor een tweepersoonsbed had deze ook niet misstaan als master bedroom, ware het niet dat er een nog luxueuzer kamer is.

Voordat we daar aankomen passeer je eerst een ruime, ingebouwde inloopkast. Ook de master bedroom zelf is voorzien van een brede inbouwkast langs de zuidmuur, wat dankzij een scheidingswand met een extra dressoir tevens als inloopkast aandoet. Aan de andere kant van de wand is de TV gemonteerd met daarvoor volop ruimte voor een riant tweepersoonsbed. Met de ramen op het oosten is het hier tevens zeer zonnig wakker worden. De ramen zijn, net als de meeste ramen, voorzien van elektrische screens.

De zolder is zeer veelzijdig, als eerste is op de overloop een deel gereserveerd als wasruimte, waar je je wasmachine en droger kunt plaatsen. Ook is er onder het schuine dak aan weerszijden voor extra opslagplek gezorgd achter de knieschotten.

Tegenover de trap vind je nog twee vrijwel identieke slaapkamers. Beide zijn ze voorzien van een dakkapel waardoor er zo min mogelijk leefruimte wordt ingeleverd. Ook hier zijn met gemak tweepersoons slaapkamers van te maken, waardoor het nog ruimere kinder- of werkkamers kunnen worden. Het grootste verschil is dat je in de rechter wakker wordt met de ochtendzon, terwijl je in de linker kamer de zon onder ziet gaan.

We gaan naar buiten. Zodra je vanuit de woonkamer de achtertuin betreedt kom je als eerste uit op een betegeld terras waarna een luxe overdekt terras volgt waar je heerlijk met vrienden kunt genieten, dit tegen de achterkant van het aangrenzende bedrijfspand aan. Via de rode deur links is het pand zelf te betreden.

Dit betreft een groot en veelzijdig bedrijfspand, waar je eerst uitkomt in een lange hal met daaraan een bescheiden keukenblok, een toilet en de trap naar boven.

Tegenover de trap vind je de deur naar het garage/werkplaats gedeelte. Deze ruimte is hoog en geschikt voor diverse voertuigen en apparatuur dankzij de grote elektrische roldeur en eigen stroomvoorziening. Zo zijn hier talloze beroepen of hobby’s te beoefenen.

De vaste trap leidt naar de verdieping waar je over een nette afgesloten ruimte beschikt die dienst kan doen als kantoor en/of woonkamer. Hiernaast vind je nog een opslagruimte waar je tevens via een balustrade uitzicht hebt over de rest van het pand.

Het bedrijfspand heeft aan de achterkant een eigen entree met 2 eigen parkeerplaatsen en laadpunt voor elektrische auto.

Bijzonderheden:
- Ruime instapklare woning met garage
- Groot bedrijfspand met eigen entree
- Opgegeven gebruiksoppervlak betreft woonhuis en bedrijfsruimte samen
- Twee-onder-een kapwoning
- Uitgebreide keuken en badkamer
- Aluminium kozijnen
- Inloopkast op eerste verdieping
- Hoog rendement vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping
- Doorzonwoning
- Centraal stofzuigsysteem
- Elektrische screens voor de meeste ramen
- Energielabel A+++ dankzij zonnepanelen, pelletkachel en warmtepomp
- Zelf warmwater voorzienend (geen stadsverwarming)
- Laadpunt elektrische auto
- Loopafstand van supermarkt
- Fietsafstand van Almere Centrum en station Muziekwijk
- Dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 3 min.

*English below*

Energielable A+++
This house is offered with a bidding from price.

LIVING AND WORKING? BIG FAMILY? EXPATS? HOBBY? HOME-BASED BUSINESS?

This spacious semi-detached house is for sale in the Muziekwijk in Almere, which also includes a large business building. The house itself has a garage, a spacious living room, 4 spacious bedrooms, a backyard on the west and both an extensive kitchen and bathroom. The house is well maintained and therefore completely ready to move in. In addition, you not only live here comfortably, but also very sustainable! Thanks to the 24 solar panels on the roof, insulation, the speed heater, the pellet stove and heat pump, the house has an A+++ energy label.

The location is also something to get excited about. You live within walking distance of a supermarket, but also of playgrounds, parks, a petting zoo and various schools, which makes this a very child-friendly environment. The center of Almere is within cycling distance, although you can also get here by bus or even train thanks to the Muziekwijk station. All possible amenities can of course be found here, where you also live 3 minutes away from the nearest exit to the highway.

The front door is located at a good distance from the street, where you also have your own parking space in the driveway in front of the garage. You enter a cozy hall, where the staircase is upholstered in brown, just like the doormat, next to white walls and a neat PVC floor with a natural wood look. In addition to the stairs, you will also find the meter cupboard and the toilet, after which you walk along the sloping wall to the right into the living room.

The living room is a spacious room with the kitchen on the right at the front and the living room on the left with a view of the backyard. With the latter on the west and the front garden on the east, you are provided with sunlight all day long. The entire ground floor has underfloor heating.

With the same floor as in the hall (and living room), in the kitchen you will find a sleek, black stone countertop in L-shape, surrounded by beautiful white cabinets with rounded metal handles. Here you have an induction hob, extractor hood, convection oven and a dishwasher. The fridge/freezer combination, an extra oven and the coffee machine are placed in a separate cabinet along the sloping wall.

The living room offers enough space for a spacious sitting area as well as a TV cabinet, cupboards and the necessary walking space. You will also find a glass sliding door and separate door that provide access to the backyard. Several spots have been placed in the suspended ceiling for lighting and atmosphere.

On the left at the back of the living room you will find a door to the utility room where you have an extra sink, in the same version as the kitchen and also in an L-shape. Here you are equipped with an induction hob, extractor hood and (place for) a spacious fridge/freezer combination.

Finally, the utility room also provides access to the adjacent garage, with even here that beautiful PVC floor with underfloor heating. Here you have space for extra storage, or for storing your (motor) bike(s). In addition, the central vacuum system with multiple connection points is located here in the house.

The fixed staircase takes you to a luxurious floor where, in addition to the attic stairs, you will find a spacious bedroom, the bathroom, a walk-in closet and the master bedroom. In addition, you are also provided with that natural-looking PVC floor with underfloor heating.

First you will find the bathroom on your left. This is spacious and fully equipped. Fully tiled with light marbled walls and dark floor, you have a spacious bath, raised shower cubicle, toilet and a double sink. Two small windows on the west provide the sunlight here.

Next door is a bedroom. With enough space for a double bed, it wouldn't have looked out of place as a master bedroom, were it not for the fact that there is an even more luxurious room.

Before we get there, you pass a spacious, built-in walk-in closet. The master bedroom itself also has a wide built-in wardrobe along the south wall, which also acts as a walk-in closet thanks to a dividing wall with an extra dresser. The TV is mounted on the other side of the wall with plenty of space for a spacious double bed. With the windows on the east it is also very sunny to wake up here. Like most windows, the windows are fitted with electric screens.

The attic is very versatile, the first part of the landing is reserved as a laundry room, where you can place your washing machine and dryer. There is also extra storage space behind the knee bulkheads under the sloping roof on both sides.

Opposite the stairs you will find two more almost identical bedrooms. Both are equipped with a dormer window so that as little living space as possible is sacrificed. Here too, double bedrooms can easily be converted into even more spacious children's or work rooms. The biggest difference is that in the right room you wake up with the morning sun, while in the left room you see the sun go down.

We go outside. As soon as you enter the backyard from the living room, you first come out on a tiled terrace, followed by a luxurious covered terrace where you can enjoy with friends, this against the back of the adjacent business building. The building itself can be entered via the red door on the left.

This is a large and versatile business building, where you first enter a long hall with a modest kitchen unit, a toilet and the stairs to the top.

Opposite the stairs you will find the door to the garage/workshop area. This space is high and suitable for various vehicles and equipment thanks to the large electric roller door and its own power supply. There are countless professions or hobbies to practice here.

The fixed staircase leads to the floor where you have a neat enclosed space that can serve as an office and/or living room. Next to it you will find a storage room where you also have a view over the rest of the building via a balustrade.

The business building has its own entrance at the back with 2 private parking spaces and a charging point for electric cars.

Particularities:
- Spacious, ready-to-live-in house with garage
- Large business building with its own entrance
- Specified usable area concerns residential house and business space together
- Semidetached house
- Extensive kitchen and bathroom
- Aluminium window frames
- Walk-in closet on the first floor
- High efficiency underfloor heating on the ground floor and first floor
- Central vacuum system
- Electric screens for most windows
- Energy label A+++ thanks to solar panels, pellet stove and heat pump
- Self hot water (no district heating)
- Charging point electric car
- Walking distance from supermarket
- Cycling distance from Almere Center and Muziekwijk station
- Nearest exit road just 3 min.

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs € 695.000,- k.k.
 • Aangeboden sinds 18-10-2022
 • Status verkocht
 • Aanvaarding in overleg

Oppervlakten en inhoud

 • Gebruiksoppervlakten
  • Woonoppervlakte 250 m²
  • Gebouwgebonden buitenruimtes 30 m²
 • Perceeloppervlakte 385 m²
 • Inhoud 1240 m³

Bouw

 • Soort woning eengezinswoning
 • Type woning woonhuis
 • Soort bouw bestaande bouw
 • Bouwjaar 1996
 • Soort dak samengesteld dak

Indeling

 • Aantal kamers 5
 • Aantal slaapkamers 4
 • Aantal badkamers 1
 • Aantal woonlagen 3
 • Voorzieningen alarminstallatie, glasvezel kabel, garage, tuin, buiten luifels, buitenzonwering, schuifpui, zonnepanelen, , ventilatie

Buitenruimte

 • Ligging woning aan rustige straat, in woonwijk, bedrijventerrein, dichtbij snelweg, nabij openbaar vervoer, dichtbij school
 • Tuin achtertuin

Garage

 • Soort garage garage met carport
 • Voorzieningen verwarming

Energie en Installaties

 • Energielabel APLUSPLUS, vervaldatum: 18 mei 2031
 • Isolatie volledig geïsoleerd, dubbel glas
 • Verwarming underfloor heating partly, zonnecollectoren, warmtepomp
 • Warm water voorziening zonnecollectoren
 • Cv-ketel niet bekend

Ligging van de woning