Neem contact op

Wantsnijdersgaarde 513 2542 GM Den Haag

€ 215.000,- k.k.

Wat worden mijn maandlasten?

Omschrijving

ENGLISH BELOW

BEZICHTIGINGSAANVRAGEN UITSLUITEND PER MAIL! INDIEN U EEN AANKOOPMAKELAAR HEEFT, DAN VERZOEKEN WIJ U DEZE BIJ DE BEZICHTIGING MEE TE NEMEN!
De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

VIEWING REQUESTS ONLY BY EMAIL! IF YOU HAVE A PURCHASE BROKER, WE ASK YOU TO BRING HIM WITH YOU DURING THE VIEWING!
Apply for viewing are handled in order of entry.

Heerlijk licht, modern en efficiënt ingedeeld 2/3-kamer appartement van ca. 52 m2 met een zeer zonnige achtertuin op het noordwesten, recent gebouwde schuur en extra berging in de onderbouw.
Dit leuke appartement is in 2014 volledig opgeknapt en beschikt o.a. over een gezellige woonkamer, ruime keuken, tuingerichte slaapkamer, tussengelegen slaap-/studeerkamer en een modern betegelde badkamer met douche.
De ligging is uitermate gunstig met op korte loopafstand het winkelcentrum "Ambachtsgaarde", diverse openbaar vervoersvoorzieningen en nabij de uitvalsweg N211, met directe verbinding naar de A4.

Voor de exacte indeling en indicatieve maatvoering verwijzen wij u graag door naar de plattegrond.

Indeling:
Afgesloten portiek op de begane grond met brievenbussen, intercomsysteem, toegang tot de ondergelegen berging en korte trapopgang naar de voordeur van de woning.

Entree woning: hal met daarin de meterkast, een halfhoog betegelde toiletruimte met fonteintje en direct toegang tot de badkamer, keuken, slaap-/studeerkamer en woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het complex en is volledig strak en neutraal uitgevoerd. Op de vloer ligt een kwalitatief goed laminaat (2020), welke keurig is doorgelegd in alle overige vertrekken.

Naast de woonkamer bevindt zich een ruime, multifunctionele ruimte. Deze kamer leent zich prima als slaapkamer, maar kan ook als eet- of studeerkamer worden gebruikt. Er is een breed raam geplaatst, dat zorgt voor voldoende lichtinval.

De beknopte badkamer is volledig en op moderne wijze betegeld en beschikt over een regendouche en een fraai wastafelmeubel met spiegel.

Aan de achterzijde van de woning treft u de ruim opzette keuken. Deze is voorzien van een modern keukenblok in rechte opstelling met natuurstenen werkblad, vaatwasmachine, 4-pits gaskookplaat en combimagnetron. Tevens bevindt zich hier de aansluiting t.b.v. de wasmachine en de deur naar de achtergelegen slaapkamer. Het oorspronkelijke balkon is bij de woning betrokken, waardoor er een ruime, lichte slaapkamer is ontstaan met een handige, ingebouwde kledingkast.

Vanuit de slaapkamer heeft u middels een draaikiepdeur toegang tot de ruim 11 meter diepe achtertuin op het noordwesten. De vrijstaande houten schuur is geplaatst in 2021 en heeft een oppervlakte van ca. 8 m2. Er is een achterom aanwezig.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1960
-Gebruiksoppervlakte wonen ca. 52 m2
-Eeuwigdurend recht van erfpacht, canon + beheerkosten zijn € 75,- per half jaar (eerste herziening 1-1-2023)
-Volledig v.v. dubbele beglazing
-Deels kunststof kozijnen
-Laminaatvloeren uit 2020
-Glad stucwerk in de gehele woning
-Achtertuin ligging noordwest, achterom aanwezig
-Schuur geplaatst in 2021
-Berging aanwezig in de onderbouw
-Nefit cv combiketel uit 2014
-Actieve VvE, periodieke bijdrage € 50,- per maand
-Vrij parkeren
-Winkelcentrum op loopafstand
-Koper dient de objectinformatie met aanvullende clausules te aanvaarden
-Gewenste opleverdatum: in overleg

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om de woning te bezichtigen of om in onderhandeling te treden. Hoewel deze tekst en plattegrond met zorg zijn samengesteld zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. De toegepaste Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

ENGLISH:

Light, modern and efficiently laid out 2/3-room apartment of approx. 52 m2 with a very sunny backyard on the northwest, recently built barn and extra storage room in the basement.
This nice apartment was completely renovated in 2014 and includes a cozy living room, spacious kitchen, garden-oriented bedroom, intermediate bedroom/study room and a modern tiled bathroom with shower.
The location is extremely favorable with a short walk from the shopping center "Ambachtsgaarde", various public transport facilities and near the N211 exit road, with direct connection to the A4.

For the exact layout and indicative dimensions, please refer to the floor plan.

Layout:
Enclosed porch on the ground floor with mailboxes, intercom system, access to the storage room below and a short staircase to the front door of the house.

House entrance: hall containing the meter cupboard, a semi-high tiled toilet room with sink and direct access to the bathroom, kitchen, bedroom/study- and living room. The living room is located at the front of the complex. There is a high-quality laminate (2020) on the floor, which has been neatly laid in all other rooms.

Next to the living room is a spacious, multifunctional room. This room is ideal as a bedroom, but can also be used as a dining- or study room. A wide window has been placed, which provides sufficient light.

The compact bathroom is fully tiled, has a rain shower and a beautiful washbasin with mirror.

At the rear of the house you will find the spacious kitchen. This is equipped with a modern kitchen unit in a straight arrangement with natural stone worktop, dishwasher, 4-burner gas hob and combination microwave. The connection for the washing machine and the door to the rear bedroom is also located here. The original balcony is involved in the house, creating a spacious, bright bedroom with a handy, built-in wardrobe.

From the bedroom you have access through a tilt and turn door to the more than 11 meters deep backyard on the northwest. The detached wooden barn was installed in 2021 and has an area of approximately 8 m2. There is a back entrance.

Particularities:
-Year of construction 1960
-Usage area approx. 52 m2
-Eternal right of leasehold, canon + management costs are € 75 per six months (first revision 1-1- 2023)
-Fully equipped with double glazing
-Partly plastic frames
-Laminate floors from 2020
-Smooth stucco throughout the house
-Backyard location northwest, present at the back
-Barn placed in 2021
-Storage available in the basement
-Nefit cv combi boiler from 2014
-Active VvE, periodic contribution € 50 per month
-Free parking
-Shopping center within walking distance
-Buyer must accept the item information with additional clauses
- Desired delivery date: in consultation / December 2021

The information provided is of a general nature and is no more than an invitation to view the property or to enter into negotiations. Although this text and map have been compiled with care, we are not liable for any inaccuracies. The applied Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement. No rights can be derived from the content of this information.

Kenmerken

Overdracht

  • Vraagprijs € 215.000,- k.k.
  • Aangeboden sinds 10-09-2021
  • Status beschikbaar
  • Aanvaarding in overleg

Oppervlakten en inhoud

  • Gebruiksoppervlakten
    • Woonoppervlakte 52 m²
    • bergingoppervlakte 5 m²
  • Inhoud 195 m³

Bouw

  • Soort woning benedenwoning
  • Soort bouw bestaande bouw
  • Bouwjaar 1960

Indeling

  • Aantal kamers 3
  • Aantal slaapkamers 2
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal woonlagen 1

Buitenruimte

  • Ligging woning in woonwijk
  • Tuin achtertuin

Energie en Installaties

  • Energielabel C, vervaldatum: 28 mei 2027
  • Isolatie dubbel glas
  • Verwarming c.v.-ketel
  • Warm water voorziening c.v.-ketel
  • Cv-ketel Nefit, 2014, combi, eigendom, gas

Ligging van de woning