Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in IJmond
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in IJmond

De Huizenbemiddelaar is jouw makelaar in IJmuiden

Wij zijn de makelaar in IJmuiden die jou helpt je droomwoning te kopen of je woning succesvol te verkopen. Door onze jarenlange ervaring in de regio IJmond weten we precies waar de pareltjes staan in IJmuiden. Bij verkoop hebben we de benodigde lokale marktkennis om de beste prijs en voorwaarden voor je woning te krijgen.

De Huizenbemiddelaar is een full service makelaarskantoor waarbij onze klanten centraal staan. Hierdoor beheersen wij alle facetten van het vak en begeleiden wij succesvol onze klanten bij het aankopen en verkopen van een woning. Ook begeleiden wij onze klanten bij het verkrijgen van een hypotheek en de benodigde verzekeringen.

Woningaanbod in IJmuiden

Ben je opzoek naar een woning in IJmuiden? Bekijk dan ons actueel aanbod. Naast ons eigen aanbod vind je nog meer aanbod op Funda.nl. Heb je een leuke woning gevonden op onze website of staat er een woning te koop bij een ander makelaarskantoor? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je met het aankopen van je droomwoning

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Woning verkopen? De Huizenbemiddelaar is jouw verkoopmakelaar in IJmuiden

Als makelaarskantoor in IJmuiden is De Huizenbemiddelaar de ideale makelaar voor het verkopen van je huis. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de woningmarkt in IJmuiden kunnen we een uitstekend verkoopplan voor je maken. Daarmee zorgen we er niet alleen voor dat veel potentiële kopers je woning willen bezichtigen, maar ook dat we het verkopen voor de beste prijs met de juiste voorwaarden. Uiteraard doen wij de bezichtigingen en onderhandelingen met de potentiële kopers. Wij staan tenslotte aan jou zijde.

Wil jij een gratis waardebepaling van jouw woning?

Woning kopen? De Huizenbemiddelaar is jouw aankoopmakelaar in IJmuiden

Het aankopen van een woning is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Wij kopen en verkopen dagelijks woningen en hierdoor kunnen wij jou goed bijstaan tijdens het gehele aankoopproces. Ons kantoor werkt nauw samen met diverse partners zoal taxateurs en hypotheekadviseurs welke nodig zijn tijdens het aankoopproces. Je maakt gebruik van ons netwerk tijdens het aankoopproces en wij staan je onder andere bij met:

✓ Actief zoeken naar je droomwoning

✓ Samen bezichtigen

✓ Prijs- en onderhandelingsstrategie bepalen

✓ Beste deal sluiten voor jouw situatie

✓ Begeleiding met hypotheek, taxatie en bouwkundige keuring

✓ Oplevering en passeren bij de notaris

Wil jij gratis advies van een aankoopmakelaar?

De Huizenbemiddelaar uw lokaal sterke makelaar in IJmuiden

Of je nu een woning wilt aankopen, verkopen of misschien wel allebei. Bij De Huizenbemiddelaar zit je goed! Wij begrijpen dat je misschien veel vragen hebt en dat is logisch. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je adviseren door onze ervaren makelaar.