Neem contact op

Volg je ons al op Facebook Instagram en YouTube ?

De huizenmarkt verandert. In 2021 was het plaatsen van enkele foto’s en een woningtekst voldoende om een woning binnen 2 weken te verkopen. Anno 2022 is dat anders. Het aantal bezichtigingen per woning ligt lager net als het aantal biedingen, en de verkoopprijzen stabiliseren. Op zich een gezonde ontwikkeling.

Maximale Opbrengst Garantie

Als De Huizenbemiddelaar garanderen wij een, van tevoren bepaalde verkoopprijs van je woning middels een duidelijk verkoopplan, afgestemd op je woning en wensen. Dit op basis van No Cure No Pay, wij nemen dus het risico en niet de klant. 

Onderscheidend vermogen en kwaliteit telt (weer). Een optimale woningpresentatie, aandacht voor een soepel proces, en niet alleen de verkopende klant maar ook de kopende klant centraal stellen.   

En laten wij daar nou heel goed in zijn 😉! Ook in een oververhitte woningmarkt lag onze focus al op kwaliteit en aandacht. Uit data van Funda blijkt dat de woningen die wij aanbieden gemiddeld 3% meer opbrengen dan vergelijkbare woningen. Het goed presenteren van een woning loont dus zeker de moeite. ‘Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk’.

Zowel bij aankoop als verkoop van je woning helpen wij je graag en luisteren naar je wensen en ideeën, om te beginnen met een vrijblijvende kennismaking via telefoon, e-mail of persoonlijk.

Benieuwd geworden? We horen graag van je.

Wij staan voor u klaar

Foto contactpersoon

Robert Stutje
Makelaar
robert@dehuizenbemiddelaar.nl
0625357012

Foto contactpersoon

Beau Romijn
Assistent Makelaar
beau@dehuizenbemiddelaar.nl
0653856279

Diensten

  • Aankoopbemiddeling en Verkoopbemiddeling
  • Hypotheekadvies en Hypotheekbemiddeling
  • Verzekeringsadvies en Verzekeringsbemiddeling
    We werken samen met financieel adviseurs die voldoen aan de wettelijke vereisten.