Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Den Haag-Zuid
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Den Haag-Zuid

Je eigen makelaarskantoor starten

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als zelfstandig ondernemer in de makelaardij of wil je jouw dienstverlening als financieel adviseur uitbreiden? Ben je commercieel gedreven, ambitieus en zelfstandig? Word zelfstandig makelaar bij onze franchise- organisatie. Ons makelaarsconcept is een bewezen concept waarbij je binnen no time je eigen makelaarskantoor up and running hebt. Of je nu zelfstandig ondernemer wordt of je bestaande portefeuille wilt uitbreiden om klanten nog beter van dienst te zijn.

Makelaar worden bij De Huizenbemiddelaar

Als zelfstandig makelaar ben je onderdeel van een moderne formule die zich continu doorontwikkelt. We helpen je met het vergroten van je kennis en netwerk en onders-teunen je bij je werkprocessen en uitstraling. Je krijgt van ons toegang tot een website met een CRM-module en essentiële makelaarsdocumenten, van onze inkoopvoordelen en leert de ins en outs via een 3-daagse cursus omtrent NEN-inmeten, praktische bou-wkunde en praktische makelaardijleer. Ondernemer zijn bij De Huizenbemiddelaar zorgt voor meer omzet en een groeiend klantenbestand. Stap jij ook op onze rijdende trein?

Zelfstandig makelaar worden doe je zo

Nu je eigen makelaarskantoor starten? Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand formulier in en wij gaan met je in gesprek.