Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Twente
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Twente

Ben je op zoek naar een nieuwe woning of wil je jouw huis verkopen in Enschede, Hengelo en omstreken!
Onze lokale makelaars uit Enschede staan in heel in Twente staan voor je klaar. We kennen de lokale woningmarkt door en door en geven je passend advies bij de aankoop of verkoop van een huis. Dit tegen een voordelig vast tarief en op basis van een persoonlijke aanpak.
Jij bepaalt zelf wat je uitbesteedt; of je nu volledig ontzorgd wilt worden of liever zelf de touwtjes in handen houdt.  

Onze dienstverlening:
Betreft alle werkzaamheden m.b.t. de verkoop van uw woning  vanaf het moment dat u ons de opdracht heeft gegeven tot en met de dag dat transport van uw eigendom heeft plaatsgevonden en de verkoop van woning is afgerond.

De voorbereiding
In samenspraak met u, schakelen we een fotograaf en een inmeter in.
Om te voldoen aan de wettelijke eisen vanuit de Wwft (wet ter voorkoming van witwassen financiering van terrorisme)  zorgen we voor een cliëntenonderzoek.

De presentatie
Wij leveren een uitgebreide professionele brochure met verkoop tekst, foto’s en plattegronden van uw woning.
Wanneer u akkoord bent met de brochure gaan wij samen met u een datum vaststellen om de woning in de openbare verkoop te plaatsen.
Daarna gaan wij met u de bezichtigingen afstemmen en krijgt u van ons tips om uw woning goed voor te bereiden voor de bezichtiging.

Publicatie van uw woning
De woning wordt uitgebreid gepresenteerd op DeHuizenbemiddelaar.nl en op Funda.nl met alle gemaakte foto’s, verkoop tekst, woning kenmerken en eventueel aangevuld met video’s of 360°  foto’s en natuurlijk de plattegronden. Optimale woning presentaties voor maximale exposure.
Via Huislijn, Jaap.nl, Zoekallehuizen.nl, Huizenzoeker.nl en Pararius wordt uw woning ook gepubliceerd op internet.

Bezichtiging
Nadat uw woning op verschillende websites online staat, vangen wij berichten van alle geïnteresseerden op. Samen met u plannen de bezichtigingen in en geven per e-mail, telefonisch of via WhatsApp aan u door wanneer deze zullen plaatsvinden. Op de afgesproken datum en tijd verzorgen wij de bezichtigingen in uw woning. Twee tot drie dagen na het plaatsvinden van de bezichtiging nemen wij contact op met geïnteresseerden en geven u een terugkoppeling.

Onderhandeling
Afhankelijk van de verkoopstrategie gaan wij in onderhandeling met de potentiële koper. Daarna bespreken wij het bod en de voorwaarden met u.
Wij brengen u een advies uit. In overleg met u sluiten wij de koop met de koper(s). De gemaakte afspraken bevestigen wij per e-mail aan de koper.

De Koopovereenkomst
Wij stellen de koopovereenkomst met de gemaakte afspraken op en laten de koopovereenkomst ondertekenen. We versturen de koopovereenkomst naar de notaris. Hierna gaat de notaris voor u aan de slag en de notaris houdt ons beiden op de hoogte van de voortgang van de bankgarantie en (mogelijke) ontbindende voorwaarden.

Eindinspectie
Voordat u naar de notaris gaat voor de levering, helpen wij u met de eindinspectie.  U wordt door ons kantoor gebeld voor de afspraak van de eindinspectie. Een uur voor de levering van de woning zal de eindinspectie in uw verkochte woning plaatsvinden. Bij deze eindinspectie lopen we nog een rondje door het huis en indien de meterstanden moeten worden opgenomen nemen wij het voortouw. Daarna rest alleen nog de overdracht bij de notaris en is de verkoop definitief voltooid.

Als uw verkoopmakelaar zijn wij van het begin tot het einde nauw bij de verkoop van uw woning betrokken en staan ten alle tijden voor uw vragen en- of opmerkingen klaar. 

We zijn graag duidelijk en vertrouwd. Daarom maken we communiceren met onze makelaars in Twente zo makkelijk mogelijk, of dat nu via e-mail, telefoon of WhatsApp is. Ook komen we altijd bij je op bezoek om jouw wensen te bespreken.
Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail.  

Kantoor Enschede
Lipperkerkstraat 53
7521 AV Enschede
Enschede@dhbmakelaardij.nl
053 - 48 50 360