Gemiddeld beoordeeld met een 9.2
9.2
Neem contact op
verkocht

William Sternstraat 40 2037 KL Haarlem

€ 495.000,- k.k.

Wat worden mijn maandlasten?

Omschrijving

Ruim wonen op een toplocatie? Maak dan kennis met deze prachtige 5-kamer hoekwoning aan de William Sternstraat te Haarlem. De woning heeft een verbluffende 145 m2 aan woonoppervlakte verdeelt over een royale living met openkeuken, 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en 2e verdieping die nu is ingedeeld als open ruimte maar waar u eenvoudig een extra slaapkamer kunt creëren! Wat de denken van de royale tuin (c.a. 120 m2) gelegen op het zuidwesten waar u zeer privé gelegen van het mooie weer kunt genieten? Al-met-al een geweldige kans voor uw (jonge)gezin om nog vele jaren woonplezier te hebben!

De woning heeft een toplocatie met op 15 minuten fietsen het altijd bruisende centrum van Haarlem waar u terecht kunt voor werkelijk al uw dagelijkse voorzieningen. Daarnaast heeft u in de nabije omging een ruime variëteit aan kinderopvangcentra, (basis)scholen en sportaccommodaties. Gaat u graag naar het strand? Dan zit bent u binnen een mum van tijd in het zee- en duingebied! Met uitvalswegen richting Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp heeft u eveneens voldoende uitwijkmogelijkheden voor woon-, werk- en recreatieverkeer.

De entree
Via de voordeur betreedt u de ruime ontvangsthal met toegang tot het toilet, de woonkamer, de vaste trap naar de eerste verdieping, de meterkast en een ruime trapkast. De lichte laminaatvloer is vanuit hier doorgelegd over de gehele verdieping en aan de wanden is er gekozen voor een zalmroze afwerking.

De woonkamer
Wat direct opvalt is het vele licht dat naar binnen komt door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. Daarnaast heeft de living een ideaal formaat om een ruime zit- en eethoek te plaatsen. Via de woonkamer heeft u toegang tot de openkeuken, gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De woonkamer heeft een volledig witte afwerking op zowel de wanden als het plafond.

De keuken
Aan werk- en opbergruimte geen gebrek in deze keuken! De keuken heeft een royale L-opstelling met een natuurstenen werkblad. Deze heeft een 1 ½ rvs-spoelbak en een 4 pits inductiekookplaat. Daarnaast zijn de vele opbergkasten uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Zo zijn er een koelkast, een combioven, een combimagnetron en een vaatwasser allemaal aanwezig. Via de keuken heeft u tevens toegang tot de achtertuin.

De eerste verdieping
Middels de vaste trap op de begane grond betreedt u de overloop op de eerste verdieping met toegang tot de 3 ruime slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. De lichteiken laminaatvloer is vanuit hier doorgelegd over de gehele verdieping, m.u.v. de badkamer.

De slaapkamers
Deze woning telt 3 zeer ruime slaapkamers op de eerste verdieping die allen zeer goed worden belicht door de grote raampartijen. De masterbedroom en slaapkamer 2 zijn gesitueerd aan de achterzijde van de woning en de 3e slaapkamer aan de voorzijde. Qua afwerking heeft de masterbedroom een volledig witte afwerking, heeft slaapkamer 2 een combinatie van roze en wit schilderwerk en is er in slaapkamer 3 gekozen voor een kleuren combinatie van groen, blauw en geen schilderwerk.

De badkamer
De badkamer is volledig betegeld en gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Ook hier is een groot raampartij aanwezig waarmee u niet alleen de ruimte goed kunt ventileren maar die ook nog eens voor een zeer prettige lichtinval zorgt. De badkamer heeft een perfect formaat en biedt daarmee dan ook meer de voldoende plaats voor de het zwevende toilet, een wastafel en de douchecabine.

De tweede verdieping
Volop mogelijkheden op deze royale tweede verdieping! Via de vaste trap betreedt u de bovenste verdieping die nu volledig open is. Een kantoorruimte/thuiswerkplek, een hobbyruimte, opsplitsen naar 2 ruime slaapkamers, of een lounge waar u zich lekker kunt terugtrekken behoren hier dan ook allemaal tot de mogelijkheden! De ruimte is verdeeld over de gehele lengte van de woning en heeft aan weerszijde een volledig glazen pui, hierdoor wordt de ruimte uitstekend belicht! Ideaal is de zeer ruime bergkast die u hier heeft met de aansluiting voor wasmachine en de droger.

De tuin
De woning heeft een heerlijke achtertuin met zijtuin met een totale oppervlakte van c.a. 120 m2! De tuin is dan ook te betreden via de zijtuin, de achterom en de keuken en woonkamer. Door de gunstige ligging in zowel de wijk als op het zuidwesten kunt u hier vrijwel de hele dag, zeer privé gelegen van het mooie weer genieten. Daarnaast heeft u een stenen berging van maar liefst 10m2 groot voorzien van elektra, ideaal voor het opbergen van uw (brom)fietsen en tuinaccessoires.


Wat maakt deze woning zo leuk?
- Royale hoekwoning met 145 m2 woonoppervlakte
- Ruime en lichte woonkamer
- 4 royale slaapkamers
- Mogelijkheid om 2e verdieping tot 2 slaapkamers te maken
- Grote achtertuin met zijtuin (c.a.)120m2 op het zuidwesten
- Stenen berging van 10m2 in de achtertuin
- Volledig dubbelglas
- Houten kozijnen op 2e verdieping
- Begane grond en 1e verdieping kunststof kozijnen
- Openbaar parkeren voor de deur
- Centrum Haarlem op fietsafstand
- Uitvalswegen richting Hoofddorp, Schiphol, Amsterdam en Zantvoort

Kenmerken

Overdracht

  • Vraagprijs€ 495.000,- k.k.
  • Aangeboden sinds28-06-2023
  • Statusverkocht
  • Aanvaardingin overleg

Oppervlakten en inhoud

  • Gebruiksoppervlakten
    • Woonoppervlakte 145 m²
    • Bergingoppervlakte 10 m²
  • Inhoud450 m³

Bouw

  • Soort woningeengezinswoning
  • Type woningwoonhuis
  • Soort bouwbestaande bouw
  • Bouwjaar1971
  • Soort dakzadeldak

Indeling

  • Aantal woonlagen3

Buitenruimte

  • Tuinachtertuin

Bergruimte

  • Schuur/bergingvrijstaand steen
  • Voorzieningenelektriciteit

Energie en Installaties

  • EnergielabelD, vervaldatum: 31 dec 2020
  • Verwarmingniet bekend
  • Warm water voorzieningniet bekend
  • Cv-ketelNefit, 2008, combi, gas

Ligging van de woning