Neem contact op

Over ons

Een woning kopen of je huis verkopen doe je vaak samen. Het liefst onder goede begeleiding. Immers: als het om wonen gaat, is alleen het beste goed genoeg. De Huizenbemiddelaar Makelaardij is jouw persoonlijke makelaar, opgestart eind 2004 in Tilburg. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een landelijke organisatie met meer dan 40 vestigingen verspreid over het hele land. Zo vind je ons altijd dicht bij jou in de buurt.

Hierom kies je voor De Huizenbemiddelaar

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Je huis verkopen of een nieuwe woning kopen via De Huizenbemiddelaar? Met een laag vanaf-tarief en goede persoonlijke begeleiding ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Lokale makelaar

We zijn een landelijke organisatie met lokale makelaars. Onze makelaars kennen de lokale markt als geen ander en helpen je graag bij de verkoop of aankoop van een huis.

Volop keuzevrijheid

Of je nu volledig ontzorgd wilt worden of liever zelf de touwtjes in handen houdt, jij bepaalt zelf hoe compleet jij het dienstenpakket insteekt.

Jij staat centraal

Een huis kopen of verkopen is niet zomaar iets. Daarom ben je bij ons verzekerd van een persoonlijke aanpak. Meer dan 25.000 tevreden klanten zijn je al voorgegaan!

Professionele begeleiding

Onze dienstverlening is deskundig en vertrouwd. Je kunt snel en makkelijk met ons communiceren en wordt begeleid op de manier die jij wilt. Ook komen we persoonlijk bij je langs.

Kwaliteit van a tot z

Het kopen van een nieuwe woning of het verkopen van je eigen huis wil je het liefst zo vlot mogelijk laten verlopen. Wij helpen je daar graag bij en denken met je mee: met onze uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt weten we als geen ander hoe de woningmarkt er tegenwoordig uitziet. Ook zijn we duidelijk in ons verhaal. En dat zie je terug in onze klantenbeoordeling: onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1 en daar zijn we ontzettend trots op.

Neem contact met ons op