Gemiddeld beoordeeld met een 9.2
9.2
Neem contact op
verkocht

Charlotte van Pallandtstraat 13 2202 EH Noordwijk

€ 799.000,- k.k.

Wat worden mijn maandlasten?

Omschrijving

Leefcomfort, luxe en een hoogwaardige afwerking, dat is waar deze prachtige woning in de gewilde nieuwbouwwijk 'Duineveld' voor staat! De woning heeft een verbluffende 153m2 aan woonoppervlakte verdeeld over een royale living met woonkeuken, 2 badkamers, 4 ruime slaapkamers, een aparte wasruimte en heeft daarnaast ook nog eens veel praktische bergruimte. Wat te denken van de heerlijke achtertuin van 48m2 groot waar u de hele dag van de zon kunt genieten! De woning heeft een zeer nette afwerking wat deze woning ook nog eens instapklaar maakt, hoe ideaal is dat? Al-met-al een buitenkans die u niet aan uzelf voorbij kunt laten gaan! Zien wij u ook voor een rondleiding?

De locatie? Die is ook nog eens top! De wijk ‘Duineveld’ is een recent gebouwde en zeer gewilde kindvriendelijke woonwijk. Zo kunt u naar het strand lopen (10 min) en kunt u voor al uw dagelijkse voorzieningen terecht in het altijd levende centrum van Noordwijk aan Zee met een ruime variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Ook sportaccommodaties, kinderopvangcentra, (basis)scholen en gezondheidscentra zijn allen zeer goed te bereiken. Met uitvalswegen richting Leiden, Den Haag, Haarlem en Amsterdam heeft u eveneens meer dan voldoende mogelijkheden voor woon-werkverkeer.

De entree
De woning heeft een onderhoudsvriendelijke voortuin waar u heerlijk van de ochtendzon kunt genieten. Via de voordeur betreedt u de ruim opgezette ontvangsthal met toegang tot het toilet, ingebouwde en zeer ruime garderobekast, de meterkast en de woonkamer met open keuken. De prachtige eikenhouten parketvloer met vloerverwarming is in een visgraat doorgelegd over de gehele verdieping m.u.v. het toilet. Daarnaast is de gehele verdieping strak gestuct en afwerkt met net schilderwerk.

Het toilet is netjes afgewerkt in een combinatie van zandkleurig en wit schilderwerk op de strak gestukte wanden. De ruimte heeft een fraaie spoelkom en een echte eyecatcher is de zwevende achterwand van het toilet met ledverlichting.

De woonkamer
Middels de prachtige stalen taatsdeur met glaspanelen betreedt u deze ruim opgezette living. Wat direct opvalt is het vele licht dat naar binnenkomt door de 2 grote raampartijen en de 2 openslaande deuren naar de achtertuin. De woonkamer heeft een strakke afwerking aan de wanden en heeft meer dan voldoende ruimte voor een royale zithoek. Daarnaast heeft de woonkamer een praktische trapkast met veel extra bergruimte.

De woonkeuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en heeft een kook/spoeleiland bij de vrije doorloop vanuit de woonkamer. Het eiland heeft een luxe uitstraling doordat er is gekozen voor witte panelen op de vele opbergkasten (rondom het eiland) in combinatie met een wit aanrechtblad met geïntegreerde spoelbak, deze is voorzien van een mat zwarte Quooker. Tevens heeft u een hoogwaardig 4-pits inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem en een ingebouwde vaatwasser.

Aan de voorzijde van de woning heeft u een rechte opstelling met eveneens een luxe uitstraling. Er is gekozen voor zwarte panelen op vele opbergkasten, deze zijn uitgerust met een stoomoven, een combioven met magnetronfunctie, een koelkast en een vriezer. U heeft hier meer dan voldoende plaats om een grote eettafel te plaatsen en deze ruimte wordt geweldig belicht door de 2 grote openslaande deuren naar de voortuin.

De eerste verdieping
Middels de trap op de begane grond betreedt u de ruime overloop op de eerste verdieping met toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer, een separate toiletruimte en de vaste trap naar de tweede verdieping. De eikenhouten parketvloer is inclusief de vloerverwarming doorgelegd over de gehele verdieping en ook deze verdieping is geheel gestuct.

De slaapkamers
De masterbedroom is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en heeft een zeer royale oppervlakte. Een absolute bonus is de ruime inloopkast waar u ruimte heeft voor al uw kleding. De kamer wordt zeer goed belicht door de 4 grote raampartijen waaronder 2 draaikiepramen. De wanden zijn afwerkt met strak wit schilderwerk in combinatie met een beige achterwand.

Ook de 2e slaapkamer is ruim van formaat en wordt goed belicht door de grote raampartijen. Hier is er gekozen voor wit- en donkerroze schilderwerk en een wand met sierbehang.

De badkamer
Luxe en conform is wat deze heerlijke badkamer uitstraalt! Dit doordat er is gekozen voor zandkleurige natuurstenen vloertegels die zijn doorgelegd op de achterwand van de ruime inloopdouche. De badkamer heeft een badkamermeubel met dubbele wastafel, een vrijstaande badkuip en een designspiegel met ledverlichting. Daarnaast heeft de badkamer fraaie rozé-gouden accessoires en kunt u de ruimte snel en eenvoudig ventileren middels het mechanische ventilatiesysteem en het openslaande raam, die de ruimte tevens van daglicht voorziet.

De tweede verdieping
Middels de vaste trap op eerste verdieping betreedt u de overloop op de tweede verdieping met toegang tot de 2 slaapkamers, de tweede badkamer, een vlieringzolder en de technische ruimte. Ook deze verdieping is geheel voorzien van een lichteiken parketvloer en heeft vloerverwarming.

De verdieping heeft 2 volwaardige slaapkamers met een ruim formaat! De eerste slaapkamer heeft 2 grote openslaande ramen in het dakkapel en is afgewerkt met een combinatie van lichtgroen en wit schilderwerk. Slaapkamer 2 wordt ook goed belicht door het aanwezige dakraam en hier is er gekozen voor een lichte afwerking aan de strakke wanden. Daarnaast heeft deze kamer veel extra bergruimte in de knieschotten, heel praktisch!

Ideaal is de extra badkamer op deze verdieping! Voor deze badkamer is er gekozen voor een strakke witte afwerking, zandkleurige vloertegels en matzwarte accessoires. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, een badkamermeubel met wastafel en een zwevend toilet.

De technische ruimte is verdeeld over 2 kamers. Hier vindt u de aansluiting voor uw wasmachine, droger en in de achterste kamer het WTW-systeem, de Intergas cv-installatie (2019) en de omvormer van de 3 zonnepanelen. Erg fijn is het dakraam dat het wasgedeelte van daglicht voorziet en ventilatie voorziet.

De vliering/zolder is over nagenoeg de gehele verdieping en biedt ontzettend veel extra bergruimte, hoe ideaal is dat?!

De tuin
Goed toeven is het in deze heerlijke achtertuin (49m2) gelegen op het zonnige zuidwesten! De tuin heeft vrijwel de hele dag zon en is onderhoudsvriendelijk doordat er is gekozen voor een combinatie van kunstgras, bestrating en een houten vlonder voor uw terras. De tuin is te betreden middels de woonkamer en de achterom, daarnaast heeft u een houten berging (6m2) voorzien van elektra.

Wat maakt deze woning zo leuk?
- Gelegen in de jonge en gewilde woonwijk ‘Duineveld’
- Ruime tussenwoning met 153m2 woonoppervlakte
- Hoogwaardige afwerking en instapklaar
- Royale woonkamer met veel licht en prachtige woonkamer
- 4 ruime slaapkamers waarvan 1 met inloopkast
- Badkamer op de 1e én de 2e verdieping
- Zonnige achtertuin op het Zuidwesten
- Volledig houten kozijnen met HR++ glas
- 3 dakpan geïntegreerde zonnepanelen
- WTW-systeem
- Volledig vloerverwarming, per kamer te reguleren.
- Via de app te regelen lichtsysteem op begane grond
- Veel extra bergruimte in die knieschotten en de ruime vlieringzolder
- Zee en strand op 10 minuten loopafstand
- Nabij winkelcentrum Noordwijk aan Zee
- Volop sportaccommodaties om de hoek
- Kinderopvangcentra en (basis)scholen goed te bereiken
- Uitvalswegen richting Leiden, Den Haag, Haarlem en Amsterdam

Kenmerken

Overdracht

  • Vraagprijs€ 799.000,- k.k.
  • Aangeboden sinds08-01-2024
  • Statusverkocht
  • Aanvaardingin overleg

Oppervlakten en inhoud

  • Gebruiksoppervlakten
    • Woonoppervlakte 153 m²
    • Bergingoppervlakte 6 m²
  • Inhoud500 m³

Bouw

  • Soort woningeengezinswoning
  • Type woningwoonhuis
  • Soort bouwbestaande bouw
  • Bouwjaar2019
  • Soort dakzadeldak

Indeling

  • Aantal woonlagen3
  • Voorzieningenmechanische ventilatie, dakraam, tv, glasvezel kabel

Buitenruimte

  • Ligging woningin woonwijk, beschutte ligging
  • Tuinachtertuin

Bergruimte

  • Schuur/bergingvrijstaand hout
  • Voorzieningenelektriciteit

Energie en Installaties

  • EnergielabelA, vervaldatum: 18 now 2028
  • Isolatiedakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
  • Verwarmingwarmte terugwin installatie
  • Warm water voorzieningniet bekend
  • Cv-ketelIntergas, 2019, combi, gas
    • Eigendom Gekocht

Ligging van de woning