Gemiddeld beoordeeld met een 9.1
vestiging Rotterdam
Contact0104214889
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam

Ontdek DHB Makelaardij: De beste en goedkope makelaar in Hoogvliet

Zoek je naar de beste makelaar in Hoogvliet voor de verkoop van je woning? Zoek dan niet verder! DHB Makelaardij is jouw betrouwbare en voordelige partner voor de verkoop van jouw huis in Hoogvliet. Met meer dan 22 jaar ervaring hebben wij ons als dé goedkope makelaar in Hoogvliet bewezen door onze unieke en klantgerichte aanpak. DHB Makelaardij is een officiële VBO-makelaar

Jouw woning in Hoogvliet verkopen

Wanneer je je huis wilt verkopen, wil je er zeker van zijn dat dit goed gebeurt. We zijn vertrouwd met het gebied, de lokale huizenmarkt en we bieden de scherpste prijzen in de regio.

Voordelig je huis verkopen

Terwijl traditionele makelaars hoge courtages vragen, biedt DHB Makelaardij juist een vast laag tarief vanaf slechts € 2.895,- inclusief btw. Dit betekent dus dat je geen 1,5% courtage over de verkoopwaarde van je woning hoeft te betalen.

We bieden dezelfde diensten als een traditionele makelaar, maar dan wel voor een eerlijke en transparante prijs. Een vast tarief is in 99% van de gevallen in jouw voordeel. Lees hier waarom en bekijk het rekenvoorbeeld!

Zelf de bezichtiging doen? Dat kan!

Bij ons mag je ook zelf de bezichtigingen verzorgen. Dit biedt flexibiliteit voor zowel jou als de potentiële koper, aangezien je de woning goed kent en de kijker ook na werktijd of in het weekend kan langskomen. Dit alles dan voor een aantrekkelijke prijs van € 2.495,- als je zelf de bezichtigingen doet. 

Gratis waardebepaling

Twijfel je over de verkoop van je huis of appartement? De dienstverlening begint altijd met een geheel vrijblijvend adviesgesprek met een kennismaking en een waardebepaling van de woning.

Vraag direct een gratis waardebepaling aan. Compleet vrijblijvend.

Verkopen in Hoogvliet

Nederland heeft een groot te kort aan geschikte woningen voor jonge gezinnen, vooral in de huidige markt kan het erg uitdagend zijn om een huis te vinden. Als Rotterdamse makelaar kennen wij de markt, ook in uw regio, van binnen en buiten.

Ontvang de beste prijs voor jouw woning of appartement en laat ons je begeleiden in het hele proces!

Wat jij kan verwachten van DHB Makelaardij, de beste makelaar in uw regio

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Een uitgebreide fotoreportage.
  • Plattegronden.
  • Het schrijven van een pakkende verkooptekst.
  • Meetrapport.
  • Plaatsing op Funda en andere woningsites
  • Afspraken inplannen.
  • Bezichtigingen door makelaar
  • Kandidaten nabellen.
  • Onderhandelen over de verkoopprijs en voorbehouden.
  • Koopakte opmaken en begeleiding naar de notaris.

DHB Makelaardij: Landelijk Succesvol als VBO makelaar

Als onderdeel van een landelijk gewaardeerde organisatie met 54 aangesloten kantoren door heel Nederland, hebben wij gezamenlijk al meer dan 78.000 woningen succesvol verkocht en aangekocht. Vertrouw op de expertise van DHB Makelaardij voor de beste resultaten, wij kennen de lokale markt.

Wil je elders een woningverkopen? Bekijk dan onze pagina’s voor: Rotterdam Zuid, Rotterdam Noord, Rotterdam Oost, Rotterdam west of de algemene pagina voor Rotterdam

Meer Informatie? Laat je gegevens achter!

Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek zelf waarom wij jouw beste optie zijn. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen:

Wat maakt DHB Makelaardij uniek als makelaar in ?

DHB Makelaardij onderscheidt zich door het aanbieden van dezelfde diensten als traditionele makelaars, maar tegen een vast laag tarief in plaats van een percentage van de verkoopwaarde (bekijk het rekenvoorbeeld). We bieden transparante prijzen, flexibele bezichtigingsmogelijkheden en meer dan 22 jaar ervaring in de makelaardij.

Kan ik mijn huis zelf verkopen met de hulp van DHB Makelaardij?

Ja, je kan zelf de bezichtigingen verzorgen, wat flexibiliteit biedt voor zowel jou als potentiële kopers. Wil je dit niet zelf doen? Dan kunnen wij dat ook voor je regelen tegen een vaste lage prijs.

Hoe zorgt DHB Makelaardij voor de zichtbaarheid van mijn woning?

Wij zorgen voor een uitgebreide fotoreportage, plattegronden, een pakkende verkooptekst en een meetrapport van jouw woning. Ook plaatsen wij jouw woning op Funda en diverse andere woningsites om een breed publiek te bereiken.

Hoe verloopt het onderhandelingsproces bij DHB Makelaardij?

Onze ervaren makelaar zal namens en in overleg met jou onderhandelen over de verkoopprijs en voorwaarden. Wij zullen jouw belangen behartigen en ons best doen om de beste verkoopresultaten te behalen, dit alles in nauw overleg.

Biedt DHB Makelaardij ook diensten aan voor het kopen van een woning?

Ja, naast het verkopen van woningen biedt DHB ook ondersteuning als aankoopmakelaar. Wij kunnen je begeleiden bij het gehele aankoopproces, van het zoeken naar geschikte woningen tot het afronden van de transactie bij de notaris.

Mocht je nog meer vragen hebben over onze diensten als (aankoop) makelaar, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen bij het verkopen of aankopen van jouw droomwoning!