Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam

Dé goedkope makelaar voor Lansingerland

DHB Makelaardij is in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk al 18 jaar de beste en meest voordelige keuze bij de verkoop van uw eigen woning of bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij hebben de dure traditionele manier van werken links laten liggen en rekenen altijd een vaste lage prijs van slechts € 1.295,- inclusief btw. Dus zeker geen courtage van 1.5% over de verkoopwaarde van uw woning! Kortom: een goedkoop model voor dezelfde diensten van een traditionele makelaar.

Zelf de bezichtiging doen? Beter van wel!

In onze werkwijze doet de eigenaar zelf de bezichtigingen omdat aangetoond is dat dit beter en flexibeler werkt. Immers weet de eigenaar meer over zijn eigen woning te vertellen dan welke makelaar dan ook. Maar ook voor de geïnteresseerde kijker is dit fijn. Deze kan de woning nu ook na werktijd en/of in het weekend bekijken. Mocht u de bezichtigingen niet zelf willen of kunnen doen dan kunnen wij dat uiteraard ook voor u verzorgen. En ook daar zijn wij met een vaste lage prijs van € 1.895,- veruit de goedkoopste in!

Wat mag u van ons verwachten als makelaar in Lansingerland? 

Alle diensten die u van ons mag verwachten worden natuurlijk opgepakt. Dit zijn o.a.: uitgebreide fotoreportage, schrijven van een pakkende verkooptekst, plaatsing op Funda en tal van andere woningsites, inplannen van afspraken, nabellen van kandidaten, onderhandelen over de verkoopprijs en voorbehouden, opmaken van de koopakte en begeleiding naar de notaris. U ziet dat, m.u.v. de bezichtigingen en de vaste lage prijs, er totaal geen verschil is in de werkwijze met de dure traditionele manier van werken! En dat vanaf een goedkoop tarief van € 1.295,- all-in!

DHB Makelaardij is een landelijk gewaardeerde organisatie met 54 aangesloten kantoren door geheel Nederland. Deze kantoren hebben gezamenlijk al meer dan 58.000 woningen succesvol verkocht of aangekocht!

Meer informatie? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!