Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam

Ontdek DHB Makelaardij: De beste en goedkope makelaar Rotterdam West

Op zoek naar de beste makelaar in Rotterdam West om je huis te verkopen? Zoek niet meer! DHB Makelaardij is jouw betrouwbare en de goedkoopste partner voor de verkoop van jouw woning in deze levendige wijk van Rotterdam. Met meer dan 22 jaar ervaring hebben wij onze reputatie gevestigd als dé betaalbare makelaar in Rotterdam West door onze unieke en klantgerichte benadering. DHB is een erkende VBO-makelaar.

Jouw woning verkopen in Rotterdam West

Als je van plan bent je huis te verkopen, wil je er absoluut zeker van zijn dat dit op de juiste manier gebeurt. We zijn goed bekend met de stad, de lokale woningmarkt en we hanteren de meest concurrerende prijzen in de regio Rotterdam.

Voordelig je huis verkopen

In tegenstelling tot traditionele makelaars die vaak hoge courtages in rekening brengen, biedt DHB Makelaardij Rotterdam een vast laag tarief van slechts € 1.895,- inclusief btw. Dit betekent dat je geen 1,5% courtage over de verkoopprijs van je woning hoeft te betalen.

We bieden dezelfde services als een traditionele makelaar, maar dan voor een eerlijke en heldere prijs. Een vast tarief is in 99% van de gevallen in jouw voordeel. Ontdek hier waarom en bekijk het rekenvoorbeeld!

Wil je zelf de bezichtigingen verzorgen? Dat kan!

In Rotterdam West kun je zelf de bezichtigingen beheren. Dit biedt flexibiliteit voor jou en de potentiële koper, aangezien je de woning goed kent en de kijker ook na werktijd of in het weekend kan komen bezichtigen. Dit alles voor een aantrekkelijke prijs van € 1.895,- als je zelf de bezichtigingen beheert.

Als je liever hebt dat wij de bezichtigingen regelen, kunnen wij dat ook voor je doen. Een ervaren makelaar verzorgt de bezichtigingen en de totaalprijs komt dan uit op € 2495,-.

Gratis waardebepaling

Twijfel je over de verkoop van je huis of appartement? Onze persoonlijke aanpak begint altijd met een geheel vrijblijvend adviesgesprek en een kennismaking. We helpen je ook met een gratis waardebepaling van de woning.

Vraag direct een gratis waardebepaling aan. Geheel zonder verplichtingen.

Verkopen in Rotterdam West

In Rotterdam West is er al langere tijd een sterke spanning tussen vraag en aanbod op de woningmarkt. Met de prachtige historische panden is het een aantrekkelijke locatie om te wonen.

Vooral in de huidige markt kan het een uitdaging zijn om een huis in Rotterdam West te kopen. Dit maakt het ideaal moment om jouw woning te verkopen. Als Rotterdamse makelaar kennen wij de lokale markt door en door. Wij zorgen dat jouw woning door de juiste potentiële koper bezichtigd wordt!

Ontvang de hoogste prijs voor jouw huis of appartement en laat ons je begeleiden gedurende het hele proces!

Wat je kunt verwachten van DHB, de top makelaar in Rotterdam West

Onze diensten omvatten onder andere:

 • Een gedetailleerde fotoreportage.
 • Plattegronden.
 • Het opstellen van een boeiende verkoopadvertentie.
 • Meetrapport.
 • Plaatsing op Funda en andere vastgoedsites.
 • Afspraken plannen.
 • Kandidaten terugbellen.
 • Onderhandelen over de verkoopprijs en voorwaarden.
 • Opstellen van de koopakte en begeleiding naar de notaris.

Landelijk gewaardeerd als VBO makelaar

Als onderdeel van een landelijk gerespecteerde organisatie met 54 aangesloten kantoren door heel Nederland, hebben we gezamenlijk al meer dan 78.000 woningen succesvol verkocht en aangekocht. Vertrouw op de expertise van DHB Makelaardij Rotterdam West voor de beste resultaten, wij kennen de lokale markt.

Wijken in Rotterdam West (Delfshaven):

Officieel is Rotterdam West onderverdeeld in de volgende wijken:

 • Delfshaven
 • Bospolder
 • Tussendijken
 • Spangen
 • Nieuwe Westen
 • Middelland
 • Oud-Mathenesse
 • Witte Dorp
 • Schiemond

Mocht je elders in Rotterdam een woning willen verkopen, bekijk dan onze pagina’s voor: Rotterdam Zuid, Rotterdam Noord, Rotterdam Oost, Rotterdam Centrum of de algemene pagina voor Rotterdam.

Meer informatie? Laat je gegevens achter!

Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek zelf waarom wij jouw topkeuze in Rotterdam West zijn. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen:

Wat maakt DHB Makelaardij uniek als makelaar Rotterdam West?

DHB Makelaardij onderscheidt zich door het aanbieden van dezelfde diensten als traditionele makelaars, maar tegen een vast laag tarief in plaats van een percentage van de verkoopprijs (bekijk het rekenvoorbeeld). We bieden transparante prijzen, flexibele bezichtigingsmogelijkheden en meer dan 22 jaar ervaring in de makelaardij.

Kan ik mijn huis zelf verkopen met de hulp van DHB Makelaardij?

Ja, je kan zelf de bezichtigingen verzorgen, wat flexibiliteit biedt voor zowel jou als potentiële kopers. Wil je dit niet zelf doen? Dan kunnen wij dat ook voor je regelen tegen een vaste lage prijs.

Hoe zorgt DHB Makelaardij voor de zichtbaarheid van mijn woning in Rotterdam West?

Wij zorgen voor een gedetailleerde fotoreportage, plattegronden, een boeiende verkoopadvertentie en een meetrapport van jouw woning. Ook plaatsen wij jouw woning op Funda en verschillende andere vastgoedsites om een breed publiek te bereiken.

Hoe verloopt het onderhandelingsproces bij DHB Makelaardij?

Onze ervaren makelaar zal namens jou onderhandelen over de verkoopprijs en voorwaarden. We zullen jouw belangen behartigen en ons best doen om de beste verkoopresultaten te behalen, dit alles in nauw overleg.

Biedt DHB Makelaardij ook diensten aan voor het kopen van een woning in Rotterdam West?

Ja, ook als jij een nieuwe woning wil kopen biedt DHB ook ondersteuning. Als aankoopmakelaar in Rotterdam West begeleiden we je bij het gehele aankoopproces, van het zoeken naar geschikte woningen tot het afronden van de transactie bij de notaris.

Mocht je nog meer vragen hebben over onze diensten als makelaar in Rotterdam West, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen bij het verkopen of aankopen van jouw droomwoning!