Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam

De Makelaar voor Stadsdeel Noord

Wonen in Rotterdam Noord

Makelaar "De Huizenbemiddelaar Rotterdam" is in Rotterdam Noord al 15 jaar de meest voordelige keuze bij de verkoop van uw eigen woning of bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij hebben die dure traditionele manier van werken lekker links laten liggen en rekenen altijd een lage prijs van slechts € 995,- inclusief btw. en dit ongeacht de woningwaarde van uw woning. Dus zeker geen courtage van 1.5% over de verkoopwaarde van uw woning!!!!

Zelf de bezichtiging doen? Beter van wel!

In onze werkwijze doet de eigenaar zelf de bezichtigingen omdat is aangetoond dat dit beter en flexibeler werkt. Immers de eigenaar weet meer over zijn eigen woning te vertellen dan welke makelaar dan ook. Maar ook voor de kandidaat koper is dit fijn. Deze kan de woning nu ineens ook na werktijd en/of in het weekend bekijken. Scheelt hen al gauw een paar vakantiedagen per jaar! Mocht u overigens niet in de gelegenheid zijn zelf de bezichtigingen te doen dan kunnen wij dat uiteraard ook voor u doen. En ook daar zijn wij met € 1.895,- veruit de goedkoopste in!

Overige diensten van De Huizenbemiddelaar Rotterdam

Alle overige diensten die u van een makelaar mag verwachten worden natuurlijk door ons opgepakt. Dit zijn o.a.: Uitgebreide fotoreportage, Schrijven wervelende verkooptekst, Plaatsing op Funda en tal van andere woningsites, Inplannen afspraken, Nabellen kandidaten, Onderhandelen over de verkoopprijs en voorbehouden, Opmaken koopakte en begeleiden naar Notaris. U ziet dat, m.u.v. de bezichtigingen en de vaste lage prijs, er totaal geen verschil is in de werkwijze met de dure traditionele manier van werken!

De Huizenbemiddelaar is een landelijk gewaardeerde franchise organisatie met op dit moment 54 aangesloten kantoren door geheel Nederland. Deze kantoren hebben gezamenlijk al meer dan 10.000 woningen succesvol verkocht of aangekocht!

Handige informatie over het wonen in Stadsdeel Rotterdam Centrum

image...

Het stadsdeel Rotterdam Noord bestaat uit de wijken: Oude Noorden, Liskwartier, Agniesebuurt, provenierswijk, Bergpolder, Blijdorp en Blijdorpsepolder. In dit deel van Rotterdam wonen op dit moment circa 51.845 mensen (49,3% man en 50,7% vrouw) en is nog steeds groeiende. Personen tussen de 25 en 45 jaar zijn met 26.000 de grootste groep bewoners. Burgelijke staat: 67% ongehuwd, 22% gehuwd, 2%verweduwd en 8% gescheiden. Dit stadsdeel heeft een totale oppervlakte van 535 hectare die je ruwweg kan onderverdelen in 512 hectare land en 23 hectare water. Per vierkante kilometer is de gemiddelde dichtheid van woonadressen ca. 6.500. Bij de onderverdeling van de huishoudens heeft 33% hiervan een eigen koopwoning, 38% huurt via een Huur-cooperatie en 28% huurt overig. De gemiddelde WOZ-waarde per 2018 is € 149.000,- en dat is een stijging van 5.7% t.o.v. 2017. Het energieverbruik is over de laatste jaren aanzienlijk gedaald Gas: 2013-1.150m3 naar 2018-900m3 en Elektra: 2013-2.250 naar 2018-2.090. Het gemiddelde inkomen bedraagt ca. € 22.900,- per jaar. Uw eigen WOZ-waarde kunt u simpel opvragen via de website https://www.wozwaardeloket.nl. Bijna 5.300 bedrijven zijn hier gevestigd verdeeld onder de 7 algemene sectoren.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgeprek.