Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam

VBO makelaar De Huizenbemiddelaar hanteert een vaste lage prijs voor Rozenburg

Ongeacht de woningwaarde rekenen wij altijd een vaste lage prijs. VBO Makelaardij De Huizenbemiddelaar is ook werkzaam in Rotterdam Noord en al 22 jaar de beste en goedkoopste keuze bij de verkoop van uw eigen woning of bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij hebben de dure traditionele manier van werken links laten liggen en rekenen dus met een vaste lage prijs van slechts € 2.895,- inclusief btw. Dus zeker geen courtage van 1,5% over de verkoopwaarde van uw woning! Kortom: een goedkoop model voor dezelfde diensten van een traditionele makelaar.

Voordelig je huis verkopen

Terwijl traditionele makelaars hoge courtages vragen, biedt DHB Makelaardij Rotterdam juist een vast laag tarief vanaf slechts € 2.895,- inclusief btw. Dit betekent dus dat je geen 1,5% courtage over de verkoopwaarde van je woning hoeft te betalen.

We bieden gewoon dezelfde diensten als een traditionele makelaar, maar dan wel voor een eerlijke en transparante prijs. Een vast tarief is in 99% van de gevallen in jouw voordeel. Lees hier waarom en bekijk het rekenvoorbeeld!

Zelf de bezichtiging doen? dat kan!

Bij ons mag je ook zelf de bezichtigingen verzorgen. Dit biedt flexibiliteit voor zowel jou als de potentiële koper, aangezien je de woning goed kent en de kijker nu ook na werktijd of in het weekend kan langskomen. Dit alles voor een aantrekkelijke vaste prijs van € 2.495,- als je zelf de bezichtigingen doet. Als je deze liever niet zelf doet, kunnen wij dat ook voor jou regelen. Een ervaren makelaar regelt dan de bezichtigingen en de totaalprijs komt hiermee uit op € 2.895,-.

Wat mag u van ons verwachten als VBO makelaar in Rozenburg? 

Alle diensten die u van ons mag verwachten kunnen worden opgepakt. Dit zijn oa: uitgebreide fotoreportage, plattegronden, schrijven van een pakkende verkooptekst, meetrapport, plaatsing op Funda en tal van andere woningsites, inplannen van afspraken, nabellen van kandidaten, onderhandelen over de verkoopprijs en voorbehouden, opmaken van de koopakte en begeleiding naar de notaris. U ziet dat er totaal geen verschil is in de werkwijze met de dure traditionele manier van werken! En dat allemaal vanaf een goedkoop tarief van  € 2.895,-.

DHB Makelaardij Rotterdam is een landelijk gewaardeerde organisatie met 54 aangesloten kantoren door geheel Nederland. Deze hebben gezamenlijk al meer dan 78.000 woningen succesvol verkocht en aangekocht!

Meer informatie? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!