Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam

Ontdek DHB Makelaardij: De beste en goedkope makelaar in Rotterdam Centrum

Zoek je naar de beste makelaar in Rotterdam Centrum voor de verkoop van je woning? Zoek dan niet verder! DHB Makelaardij is jouw betrouwbare en voordelige partner voor de verkoop van jouw huis in het hart van Rotterdam. Met meer dan 22 jaar ervaring hebben wij ons als dé goedkope makelaar in Rotterdam Centrum bewezen door onze unieke en klantgerichte aanpak. DHB Makelaardij is een officiële VBO-makelaar

Jouw woning in Rotterdam Centrum verkopen

Wanneer je je huis wilt verkopen, wil je er zeker van zijn dat dit goed gebeurt. We zijn vertrouwd met de stad, de lokale huizenmarkt en we bieden de scherpste prijzen in de regio Rotterdam.

Voordelig je huis verkopen

Terwijl traditionele makelaars hoge courtages vragen, biedt DHB Makelaardij Rotterdam juist een vast laag tarief vanaf slechts € 2.895,- inclusief btw. Dit betekent dus dat je geen 1,5% courtage over de verkoopwaarde van je woning hoeft te betalen.

We bieden dezelfde diensten als een traditionele makelaar, maar dan wel voor een eerlijke en transparante prijs. Een vast tarief is in 99% van de gevallen in jouw voordeel. Lees hier waarom en bekijk het rekenvoorbeeld!

Zelf de bezichtiging doen? Dat kan!

Bij ons in Rotterdam mag je ook zelf de bezichtigingen verzorgen. Dit biedt flexibiliteit voor zowel jou als de potentiële koper, aangezien je de woning goed kent en de kijker ook na werktijd of in het weekend kan langskomen. Dit alles voor een aantrekkelijke prijs van € 2.495,- als je zelf de bezichtigingen doet. Als je deze liever niet zelf doet, kunnen wij dat ook voor jou regelen. Een ervaren makelaar regelt de bezichtigingen en de totaalprijs komt hiermee uit op € 2.895,-.

Gratis waardebepaling

Twijfel je over de verkoop van je huis of appartement? De dienstverlening begint altijd met een geheel vrijblijvend adviesgesprek met een kennismaking en een waardebepaling van de woning.

Vraag direct een gratis waardebepaling aan. Compleet vrijblijvend.

Verkopen in het centrum van Rotterdam

Rotterdam centrum heeft een groot te kort aan geschikte woningen voor jonge gezinnen, vooral in de huidige markt kan het erg uitdagend zijn om een huis in Rotterdam centrum te vinden. Als Rotterdamse makelaar kennen wij de markt van binnen en buiten.

Ontvang de beste prijs voor jouw woning of appartement en laat ons je begeleiden in het hele proces!

Wat jij kan verwachten van DHB, de beste makelaar in Rotterdam Centrum

Onze diensten omvatten onder andere:

 • Een uitgebreide fotoreportage.
 • Plattegronden.
 • Het schrijven van een pakkende verkooptekst.
 • Meetrapport.
 • Plaatsing op Funda en andere woningsites
 • Afspraken inplannen.
 • Kandidaten nabellen.
 • Onderhandelen over de verkoopprijs en voorbehouden.
 • Koopakte opmaken en begeleiding naar de notaris.

DHB Makelaardij: Landelijk Succesvol als VBO makelaar

Als onderdeel van een landelijk gewaardeerde organisatie met 54 aangesloten kantoren door heel Nederland, hebben wij gezamenlijk al meer dan 78.000 woningen succesvol verkocht en aangekocht. Vertrouw op de expertise van DHB Makelaardij Rotterdam Centrum voor de beste resultaten, wij kennen de lokale markt.

Wijken in Rotterdam Centrum:

Officieel is Rotterdam centrum opgedeeld in de volgende wijken:

 • Centrum
 • Coolhaven
 • CS-kwartier (gebied rondom centraal station)
 • Oude Westen
 • Dijkzigt
 • Scheepvaartkwartier

Wil je een woningverkopen elders in Rotterdam? Bekijk dan onze pagina’s voor: Rotterdam Zuid, Rotterdam Noord, Rotterdam Oost, Rotterdam west of de algemene pagina voor Rotterdam

Meer Informatie? Laat je gegevens achter!

Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek zelf waarom wij jouw beste optie in Rotterdam Centrum zijn. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen:

Wat maakt DHB Makelaardij uniek als makelaar in Rotterdam Centrum?

DHB Makelaardij onderscheidt zich door het aanbieden van dezelfde diensten als traditionele makelaars, maar tegen een vast laag tarief in plaats van een percentage van de verkoopwaarde (bekijk het rekenvoorbeeld). We bieden transparante prijzen, flexibele bezichtigingsmogelijkheden en meer dan 22 jaar ervaring in de makelaardij.

Kan ik mijn huis zelf verkopen met de hulp van DHB Makelaardij?

Ja, je kan zelf de bezichtigingen verzorgen, wat flexibiliteit biedt voor zowel jou als potentiële kopers. Wil je dit niet zelf doen? Dan kunnen wij dat ook voor je regelen tegen een vaste lage prijs.

Hoe zorgt DHB Makelaardij voor de zichtbaarheid van mijn woning in Rotterdam Centrum?

Wij zorgen voor een uitgebreide fotoreportage, plattegronden, een pakkende verkooptekst en een meetrapport van jouw woning. Ook plaatsen wij jouw woning op Funda en diverse andere woningsites om een breed publiek te bereiken.

Hoe verloopt het onderhandelingsproces bij DHB Makelaardij?

Onze ervaren makelaar zal namens jou onderhandelen over de verkoopprijs en voorwaarden. Wij zullen jouw belangen behartigen en ons best doen om de beste verkoopresultaten te behalen, dit alles in nauw overleg.

Biedt DHB Makelaardij ook diensten aan voor het kopen van een woning in Rotterdam Centrum?

Ja, naast het verkopen van woningen biedt DHB ook ondersteuning als aankoopmakelaar in Rotterdam centrum. Wij kunnen je begeleiden bij het gehele aankoopproces, van het zoeken naar geschikte woningen tot het afronden van de transactie bij de notaris.

Mocht je nog meer vragen hebben over onze diensten als (aankoop) makelaar in Rotterdam Centrum, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen bij het verkopen of aankopen van jouw droomwoning!