Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam

De Makelaar voor Stadsdeel Rotterdam Centrum

Wonen in hartje Rotterdam Centrum

Makelaar "De Huizenbemiddelaar Rotterdam" is in het centrum van Rotterdam al 15 jaar de beste en meest voordelige keuze bij de verkoop van uw eigen woning of bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij hebben die dure traditionele manier van werken lekker links laten liggen en rekenen altijd een lage prijs van slechts € 995,- inclusief btw. en dit ongeacht de woningwaarde van uw woning. Dus zeker geen courtage van 1.5% over de verkoopwaarde van uw woning!!!!

Zelf de bezichtiging doen? Beter van wel!

In onze werkwijze doet de eigenaar zelf de bezichtigingen omdat is aangetoond dat dit beter en flexibeler werkt. Immers de eigenaar weet meer over zijn eigen woning te vertellen dan welke makelaar dan ook. Maar ook voor de kandidaat koper is dit fijn. Deze kan de woning nu ineens ook na werktijd en/of in het weekend bekijken. Scheelt hen al gauw een paar vakantiedagen per jaar! Mocht u overigens niet in de gelegenheid zijn zelf de bezichtigingen te doen dan kunnen wij dat uiteraard ook voor u doen. En ook daar zijn wij met € 1.895,- veruit de goedkoopste in!

Overige diensten van De Huizenbemiddelaar Rotterdam

Alle overige diensten die u van een makelaar mag verwachten worden natuurlijk door ons opgepakt. Dit zijn o.a.: Uitgebreide fotoreportage, Schrijven wervelende verkooptekst, Plaatsing op Funda en tal van andere woningsites, Inplannen afspraken, Nabellen kandidaten, Onderhandelen over de verkoopprijs en voorbehouden, Opmaken koopakte en begeleiden naar Notaris. U ziet dat, m.u.v. de bezichtigingen en de vaste lage prijs, er totaal geen verschil is in de werkwijze met de dure traditionele manier van werken!

De Huizenbemiddelaar is een landelijk gewaardeerde franchise organisatie met op dit moment 54 aangesloten kantoren door geheel Nederland. Deze kantoren hebben gezamenlijk al meer dan 10.000 woningen succesvol verkocht of aangekocht!

Handige informatie over het wonen in Stadsdeel Rotterdam Centrum

image...

Het stadsdeel Rotterdam Centrum bestaat uit de wijken: Cs Kwartier, Stadsdriehoek, Cool, Oude Westen, Dijkzigt en Nieuwe Werk (Scheepvaartkwartier).
In het centrum van Rotterdam wonen op dit moment bijna 35.000 mensen (52% man en 48% vrouw) en is nog steeds groeiende. Personen tussen de 25 en 45 jaar zijn met 14.500 de grootste groep bewoners. Dit stadsdeel heeft een totale oppervlakte van 488 hectare die je ruwweg kan onderverdelen in 413 hectare land en 75 hectare water. Per vierkante kilometer is de gemiddelde dichtheid van woonadressen ruim 6.000. De bouwaard van dit Stadsdeel is zeer divers. Dit komt omdat dit deel van Rotterdam op 14 mei 1940 zwaar getroffen is door het bombardement van de Duitsers. Het bombardement duurde 15 minuten en vernietigde bijna de gehele historische binnenstad. Om die reden is Rotterdam,qua architectuur, de modernste van de vier grote steden. Als je gaat kijken naar de onderverdeling van de huishoudens dan heeft 30% hiervan een eigen koopwoning, 30% huurt via een Huur-cooperatie en 40% huurt overig. De gemiddelde WOZ-waarde per 2018 is € 195.000,- en dat is een stijging van 6,5% t.o.v. 2017. Het energieverbruik is over de laatste jaren aanzienlijk gedaald: Gas: 2013-350m3 naar 2018-250m3 en Elektra: 2013-2,240 naar 2018-2,090. Burgelijke staat: 70% ongehuwd, 21% gehuwd en 9% gescheiden. Het gemiddelde inkomen bedraagt ca. € 30.000,- per jaar. Uw eigen WOZ-waarde kunt u overigens simpel opvragen via de website https://www.wozwaardeloket.nl . Bijna 8.000 bedrijven zijn hier gevestigd verdeeld onder de 7 algemene sectoren.

De belangrijkste herkenningspunten van dit stadsdeel zijn: Euromast, Erasmusbrug, Beurstraverse ("Koopgoot" voor Rotterdammers), Sint-Laurenskerk, de Lijnbaan, de wereldberoemde Kubuswoningen en natuurlijk de Markthal ("Groentegrot" voor Rotterdammers).

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgeprek.