Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam

Dé goedkope makelaar voor Rotterdam en omstreken

Wonen in hartje Rotterdam en omstreken

DHB Makelaardij is in Rotterdam al 22 jaar de beste en meest voordelige keuze bij de verkoop van uw eigen woning en bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij hebben de dure traditionele manier van werken links laten liggen en rekenen altijd een vaste lage prijs van slechts € 1.295,- inclusief btw. Dus zeker geen courtage van 1,5% over de verkoopwaarde van uw woning!

Zelf de bezichtiging doen? dat kan zeker, maar hoeft niet!

Bij ons kunt u als eigenaar, indien gewenst, de bezichtigingen ook zelf doen. U weet alles over uw eigen woning te vertellen. Maar ook voor de geïnteresseerde kijker kan dit fijn zijn. Deze kan de woning nu ook ineens op incourante tijden bekijken. Mocht u de bezichtigingen toch liever door ons laten verzorgen, dan kunnen wij u ook daar met een vaste lage prijs van € 1.895,-  van dienst zijn.

Wat mag u van ons verwachten als makelaar in Rotterdam en omstreken? 

Alle diensten die u van ons mag verwachten worden opgepakt. Dit zijn oa: fotoreportage, schrijven van een pakkende verkooptekst, plaatsing op Funda en tal van andere woningsites, inplannen van afspraken, nabellen van kandidaten, onderhandelen over de verkoopprijs en voorbehouden, opmaken van de koopakte en begeleiding naar de notaris. U ziet dat er totaal geen verschil is in de werkwijze met de dure traditionele manier van werken!

DHB Makelaardij is een landelijk gewaardeerde organisatie met op dit moment 54 aangesloten door heel Nederland. Deze kantoren hebben al meer dan 58.000 succesvolle woningen verkocht en aangekocht!

Meer informatie? laat vrijblijvend uw gegevens achter.