Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam

Ontdek DHB Makelaardij: De beste en goedkope Makelaar Rotterdam 

Jouw woning verkopen in Rotterdam

Ongeacht de woningwaarde rekenen wij altijd een vaste lage prijs. VBO Makelaardij De Huizenbemiddelaar is in geheel Rotterdam e.o. al 22 jaar de beste en goedkoopste keuze bij de verkoop van uw eigen woning of bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij hebben de dure traditionele manier van werken links laten liggen en rekenen dus met een vaste lage prijs van slechts € 1.895,- inclusief btw. Dus zeker geen courtage van 1,5% over de verkoopwaarde van uw woning! Kortom: een goedkoop model voor dezelfde diensten van een traditionele makelaar.

Mocht je in Rotterdam een woning willen verkopen, bekijk dan onze pagina’s voor: Rotterdam Zuid, Rotterdam Noord, Rotterdam Oost, Rotterdam Centrum, Rotterdam West of de algemene pagina voor Rotterdam.

Zelf de bezichtiging doen? dat kan zeker, maar hoeft niet!

Bij ons kunt u als eigenaar, indien gewenst, de bezichtigingen ook zelf doen. U weet alles over uw eigen woning te vertellen. Maar ook voor de geïnteresseerde kijker kan dit fijn zijn. Deze kan de woning nu ook ineens op incourante tijden bekijken. Mocht u de bezichtigingen toch liever door ons laten verzorgen, dan kunnen wij u ook daar met een vaste lage prijs van € 2.495,-  van dienst zijn. Bekijk hoe jij al snel geld kan besparen via onze vasten prijzen.

Wat mag u van ons verwachten als VBO makelaar in Rotterdam e.o.? 

Alle diensten die u van ons mag verwachten worden opgepakt. Dit zijn oa: uitgebreide fotoreportage, plattegronden, schrijven van een pakkende verkooptekst, meetrapport, plaatsing op Funda en tal van andere woningsites, inplannen van afspraken, nabellen van kandidaten, onderhandelen over de verkoopprijs en voorbehouden, opmaken van de koopakte en begeleiding naar de notaris. U ziet dat er totaal geen verschil is in de werkwijze met de dure traditionele manier van werken! En dat allemaal vanaf een goedkoop tarief van  € 1.895,-.

DHB Makelaardij Rotterdam is een landelijk gewaardeerde organisatie met 54 aangesloten kantoren door geheel Nederland. Deze hebben gezamenlijk al meer dan 78.000 woningen succesvol verkocht en aangekocht!

Meer informatie? laat vrijblijvend uw gegevens achter.

Wil je een woning kopen in Rotterdam en heb je een aankoopmakelaar nodig? Druk dan op de onderstaande knop.