Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam

Ontdek DHB Makelaardij: De beste en goedkope makelaar Rotterdam Zuid

Ben je op zoek naar de beste makelaar in Rotterdam Zuid om jouw woning te verkopen? Zoek niet verder! DHB Makelaardij is jouw betrouwbare en voordelige partner voor de verkoop van jouw huis in Rotterdam Zuid: Charlois, Feijenoord, IJsselmonde en Hoogvliet. Met meer dan 22 jaar ervaring hebben wij ons als dé goedkope makelaar in Rotterdam Zuid bewezen door een unieke en klantgerichte aanpak. DHB is een officiële VBO-makelaar.

Jouw woning in Rotterdam zuid verkopen

Als jij je huis gaat verkopen dan wil je zeker weten dat dit goed gebeurt. Wij zijn bekend met de stad, de lokale huizenmarkt en hebben de scherpste prijzen in Rotterdam.

Goedkoop je huis verkopen

Waar traditionele makelaars vaak hoge courtages vragen, biedt DHB Makelaardij Rotterdam een vast laag tarief van slechts € 2.895,- inclusief btw. Dit betekent dat je geen 1,5% courtage over de verkoopwaarde van jouw woning hoeft te betalen.

Wij bieden dezelfde diensten als een traditionele makelaar, maar dan voor een eerlijke en transparante prijs. Een vast tarief is in 99% van de gevallen in jouw voordeel. Lees hier waarom en bekijk het rekenvoorbeeld!

Zelf de bezichtiging doen? Dat kan!

In het woongebied Rotterdam Zuid mag je zelf de bezichtigingen verzorgen. Dit biedt flexibiliteit voor zowel jou als de potentiële koper, aangezien je de woning goed kent en de kijker ook na werktijd of in het weekend kan langskomen. Dit alles voor een aantrekkelijke prijs van € 2.495,-.  Als je liever niet zelf de bezichtigingen doet, kunnen wij dat ook voor jou regelen. Een ervaren makelaar regelt de bezichtigingen en de totaalprijs komt hiermee uit op € 2.895,-.

Gratis waardebepaling

Twijfel jij over de verkoop van je huis of appartement? De dienstverlening begint altijd met een geheel vrijblijvend adviesgesprek met een kennismaking en een waardebepaling van de woning.

Vraag direct een gratis waardebepaling aan. Compleet vrijblijvend.

Wat jij kan verwachten van DHB, de beste makelaar Rotterdam Zuid

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Een uitgebreide fotoreportage
  • Plattegronden
  • Het schrijven van een pakkende verkooptekst
  • Meetrapport
  • Plaatsing op Funda andere woningsites
  • Afspraken inplannen
  • Kandidaten nabellen
  • Onderhandelen over de verkoopprijs en voorbehouden
  • Koopakte opmaken en begeleiding naar de notaris.

DHB Makelaardij: Landelijk Succesvol als VBO makelaar

Als onderdeel van een landelijk gewaardeerde organisatie met 54 aangesloten kantoren door heel Nederland, hebben wij gezamenlijk al meer dan 78.000 woningen succesvol verkocht en aangekocht. Vertrouw op de expertise van DHB Makelaardij Rotterdam Zuid voor de beste resultaten, wij kennen de lokale markt. Woon je elders in Rotterdam? Bekijk dan onze pagina’s voor: Rotterdam Centrum, Rotterdam Noord, Rotterdam Oost, Rotterdam west of de algemene pagina voor Rotterdam

Meer Informatie? Laat je gegevens achter!

Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek zelf waarom wij jouw beste optie in Rotterdam Zuid zijn. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen:

Wat maakt DHB Makelaardij uniek als makelaar in Rotterdam Zuid?

DHB Makelaardij onderscheidt zich door het aanbieden van dezelfde diensten als traditionele makelaars, maar tegen een vast laag tarief in plaats van een percentage van de verkoopwaarde (bekijk het rekenvoorbeeld). Wij bieden transparante prijzen, flexibele bezichtigingsmogelijkheden en meer dan 22 jaar ervaring in de makelaardij. 

Kan ik mijn huis zelf verkopen met de hulp van DHB Makelaardij?

Ja, je kan zelf de bezichtigingen verzorgen, wat flexibiliteit biedt voor zowel jou als potentiële kopers. Als je liever niet zelf de bezichtigingen doet, kunnen wij dat ook voor je regelen tegen een vaste lage prijs.

Hoe zorgt DHB Makelaardij voor de zichtbaarheid van mijn woning in Rotterdam Zuid?

Wij zorgen voor een uitgebreide fotoreportage, plattegronden, een pakkende verkooptekst en een meetrapport van jouw woning. Daarnaast plaatsen wij jouw woning op Funda en diverse andere woningsites om een breed publiek te bereiken.

Hoe verloopt het onderhandelingsproces bij DHB Makelaardij?

Onze ervaren makelaars zullen namens jou onderhandelen over de verkoopprijs en voorwaarden. Wij zullen jouw belangen behartigen en ons best doen om de best mogelijke verkoopresultaten te behalen, dit alles in nauw overleg

Biedt DHB Makelaardij ook diensten aan voor het aankopen van een woning in Rotterdam Zuid?

Ja, naast het verkopen van woningen biedt DHB ook ondersteuning als aankoopmakelaar bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij kunnen je begeleiden bij het gehele aankoopproces, van het zoeken naar geschikte woningen tot het afronden van de transactie bij de notaris.

Mocht je nog meer vragen hebben over onze diensten als makelaar in Rotterdam Zuid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen bij het verkopen of aankopen van jouw droomwoning!