Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam
Je bekijkt nu de pagina van onze
vestiging in Rotterdam

VBO makelaar De Huizenbemiddelaar hanteert een vaste lage prijs voor Capelle aan den IJssel

Ongeacht de woningwaarde hanteren wij altijd een vaste lage prijs. VBO Makelaardij De Huizenbemiddelaar is uiteraard ook werkzaam in Capelle aan den IJssel en is al 22 jaar de beste en goedkoopste keuze bij de verkoop van uw eigen woning of bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij hebben de dure traditionele manier van werken links laten liggen en rekenen dus met een vaste lage prijs van slechts € 1.895,- inclusief btw. Dus zeker geen courtage van 1,5% over de verkoopwaarde van uw woning! Kortom: een goedkoop model voor dezelfde diensten van een traditionele makelaar.

Zelf de bezichtiging doen? dat kan zeker!

In onze werkwijze mag de eigenaar zelf de bezichtigingen doen. Bewezen is dat dit flexibel werkt. Immers, ook de eigenaar weet veel over zijn eigen woning te vertellen. Maar ook voor de geïnteresseerde kijker kan dit fijn zijn. Deze kan de woning nu ook na werktijd en/of in het weekend bekijken. Mocht u de bezichtigingen toch niet zelf willen doen dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen. En ook daar zijn wij met een vaste lage prijs van € 2.495,- veruit de goedkoopste in!

Wat mag u van ons verwachten als VBO makelaar in Capelle aan den IJssel? 

Alle diensten die u van ons mag verwachten kunnen worden opgepakt. Dit zijn oa: uitgebreide fotoreportage, plattegronden, schrijven van een pakkende verkooptekst, meetrapport, plaatsing op Funda en tal van andere woningsites, inplannen van afspraken, nabellen van kandidaten, onderhandelen over de verkoopprijs en voorbehouden, opmaken van de koopakte en begeleiding naar de notaris. U ziet dat er totaal geen verschil is in de werkwijze met de dure traditionele manier van werken! En dat allemaal vanaf een goedkoop tarief van  € 1.895,-.

DHB Makelaardij Rotterdam is een landelijk gewaardeerde organisatie met 54 aangesloten kantoren door geheel Nederland. Deze hebben gezamenlijk al meer dan 78.000 woningen succesvol verkocht en aangekocht!

Meer informatie? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!